Φόρμα Ενδιαφέροντος για το Νηπιαγωγείο  & το Δημοτικό του Κολλεγίου Ανατόλια - Κλείστε Ραντεβού Online
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω προκειμένου να προγραμματίσουμε ενημερωτική συνάντηση σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και γενικότερα για τη φιλοσοφία και τους στόχους του σχολείου μας.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και μπορούμε να σας καλέσουμε και διαδικτυακά μέσω Google Meet για μία online συζήτηση/παρουσίαση. Σας ενημερώνουμε πως για τη χρήση του Google Meet από φορητή συσκευή θα χρειαστεί να κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή (Google Meet) από το Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.meetings) ή το App Store (https://apps.apple.com/us/app/google-meet/id1013231476).

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για ενημέρωση και για δεύτερο παιδί, παρακαλούμε συμπληρώστε μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φόρμας για το πρώτο παιδί εκ νέου τη φόρμα για το επόμενο.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Τάξη για την οποία ενδιαφέρομαι *
Όνομα ενδιαφερόμενου γονέα/κηδεμόνα *
Επίθετο ενδιαφερόμενου γονέα/κηδεμόνα *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Όνομα παιδιού *
Επίθετο παιδιού *
Ημερομηνία γέννησης παιδιού *
MM
/
DD
/
YYYY
Προσχολικό κέντρο/νηπιαγωγείο ή σχολείο στο οποίο φοιτά τώρα το παιδί μου *
Ενδιαφέρομαι να ενημερωθώ και για δεύτερο παιδί *
Ενημερώθηκα για την πολιτική απορρήτου του Κολλεγίου Ανατόλια όπως αυτή αναφέρεται στο www.anatolia.edu.gr/privacy-policy και συγκατατίθεμαι στη χρήση και επεξεργασία των στοιχείων μου για τους σκοπούς ενημέρωσής μου online. (Χωρίς τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι αδύνατη η επικοινωνία μας μαζί σας.) *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of The American College of Thessaloniki. Report Abuse