FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A LES JORNADES "OFICIS ANTICS, OFICIS DE FUTUR" / FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN A LAS JORNADAS "OFICIOS ANTIGUOS, OFICIOS DE FUTURO"
Amb aquest formulari us podeu inscriure a les Jornades "Oficis antics, oficis de futur" que se celebren a Ciutadella i Es Mercadal els dies 12 i 13 d'abril de 2019.
Con este formulario os podéis inscribir a las Jornadas "Oficios antiguos, oficios de futuro" que se celebran en Ciutadella y Es Mercadal los días 12 y 13 de abril de 2019.
Nom / Nombre *
Your answer
Primer llinatge / Primer apellido *
Your answer
Segon llinatge / Segundo apellido
Your answer
Telèfon / Teléfono
Your answer
Correu electrònic / Correo electrónico *
Your answer
Dies que vol assistir / Días que quiere asistir *
Required
Política de privacitat / Política de privacidad
D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa que les dades recollides seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de la Fundació Foment del Turisme de Menorca amb la finalitat de gestionar la inscripció a les Jornades "Oficis antics, oficis de futur".

Mitjançant la lectura i validació del present document, es consenteix i autoritza expresament i inequívoca a Fundació Foment del Turisme de Menorca, a que les imatges personals captades (ja sigui per fotografia o vídeo) s'utilitzin amb finalitats divulgatives i didàctiques.

Així mateix, s'informa a la persona interessada que pot exercir els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C / Camí des Castell, 28- 07702 Maó-Illes Balears.

Mentre no se'ns comuniqui el contrari, entendrem que les dades no han estat modificades, que la persona interessada es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-les amb l'objecte de donar continuïtat a la nostra relació contractual.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca, es compromet a no tractar les dades de caràcter personal per a finalitats diferents a les pactades, així como a no cedir-les ni a comunicar-les a tercers tret que sigui per obligació legal.
...................................
De acuerdo con lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, se informa que los datos recogidos serán incorporadas a un fichero bajo la responsabilidad de la Fundació Foment del Turisme de Menorca con la finalidad de gestionar la inscripción a las Jornadas "Oficios antiguos, oficios de futuro".

Mediante la lectura y validación del presente documento, se consiente y autoriza expresamente e inequívocamente a Fundació Foment del Turisme de Menorca, a que las imágenes personales captadas (ya sea por fotografía o vídeo) se utilicen con finalidades divulgativas y didácticas.

Así mismo, se informa a la persona interesada que puede ejercer sus derechos de acceso, cancelación, rectificación y oposición mediante un escrito a nuestra dirección: C / Camí des Castell, 28- 07702 Maó-Illes Balears.

Mientras no se nos comunique lo contrario, entenderemos que los datos no han sido modificados, que la persona interesada se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos el consentimiento para utilizarlas con el objeto de dar continuidad a nuestra relación contractual.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca, se compromete a no tratar los datos de carácter personal para finalidades diferentes a las pactadas, así como a no cederlos ni a comunicarlos a terceros a no ser que sea por obligación legal.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service