Iskaz interesa za sunčanu elektranu

KLIK (Križevački Laboratorij Inovacija za Klimu) je energetska zadruga osnovana u Križevcima s ciljem poticanja lokalnog stanovništva na ulaganje u obnovljive izvore energije, kako u javne projekate, tako i u svojim kućanstvima. U svom radu pomaže građanima u razradi i prijavi projekata obnovljivih izvora energije, da bude mjesto za sva pitanja vezana za energiju, klimu, kvalitetu života te da bude pokretač promjena u našoj lokalnoj zajednici.

Stoga Vas pozivamo da ispunite ovaj upitnik za iskaz interesa kako bismo mapirali sunčane potencijale u našem gradu i Vaše potrebe te pomogli u prijavi na Fond, ali i zajedno s partnerima iz Zelene energetske zadruge razvili modele ulaganja koji bi Vam odgovarali i bez Fonda.

KLIKovci žele pridonijeti razvoju energetski neovisnog grada i u tranziciji prema klimatski neutralnom gradu. Želimo osnažiti lokalnu zajednicu kako bi stvorili grad u kojem se građane pita što žele, u kojem su građani dio procesa proizvodnje i opskrbe energije, grad u kojem će energija biti održiva i čista, a naše obitelji i zajednica živjeti u boljoj klimi.
Email address *
OPĆI podaci
Ime i prezime *
Kontakt broj:
(za bržu komunikaciju)
Da li ste već koristili mjere Fonda i koje?
Na mjeri energetske obnove Fonda moguće je dobiti sufinanciranje sunčane elektrane u iznosu od 60%. Biste li uz sunčanu elektranu koristili još neku mjeru energetske obnove?
Clear selection
Što Vam je potrebno od niže navedenih usluga koje zadruga može osigurati?
Clear selection
Da li biste imali povjerenja u lokalnu zadrugu da Vas spoji sa svim potrebnim izvođačima u lancu i za Vas ugovori sve usluge i o čemu ovisi razina povjerenja (npr. poznavanje članova zadruge, da sam budem član zadruge, dobra promocija, dobar glas, cijena usluge i sl.)? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy