INSCRIPCIÓ a l'estrena del documental 'Cuidar entre terres. Qui sosté la vida quan les dones migren?', el 27 de juny del 2019 al Zumzeig Cinema de Barcelona i el 18 de juliol a la Bonnemaison
Estem molt emocionades de poder presentar aquest documental realitzat per la Directa i CooperAcció en el marc de la Beca DevReporter 2018 de Lafede.cat.

L'aforament per l'estrena el 27 de juny a les 19hs a Zumzeig Cinema ja està complet!
Si us plau, emplena aquest formulari per a inscriure't a la llista d'espera del dijous 27 de juny o a la següent projecció que tindrà lloc el dijous 18 de juliol a les 19hs a 'La Bonne' (Espai Francesca Bonnemaison), a Barcelona.

Moltes gràcies i ens veiem!

#CuidarEntreTerres #27J #Estrena
Nom: *
Cognoms: *
Correu electrònic: *
Quin dia vols assistir a la projecció? *
Participes en algun col·lectiu, associació de dones, feminista, antiracista? Quin?
Tens necessitat de...?
PROTECCIÓ DE DADES I CESSIÓ D'IMATGE

CooperAcció, La Directa i l'equip periodístic del documental 'CUIDAR ENTRE TERRES' com a agents responsables del tractament informa que les dades personals facilitades seran tractats de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, i seran utilitzats únicament per a la gestió de les inscripcions en l'activitat, així com per a la difusió d'informació, futurs esdeveniments i accions de les entitats i del documental.

Autoritzo expressament a CooperAcció i La Directa a la utilització de la meva imatge personal en qualsevol suport audiovisual resultant de la meva participació en l'estrena del documental 'CUIDAR ENTRE TERRES' realitzat a Barcelona. Aquesta autorització d'utilització del contingut gravat i de la meva imatge, es fa a l'empara del que es disposa en la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, de Protecció Civil del Dret a l'Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge. L'autorització que aquí es concedeix sobre aquest material tindrà un ús de caràcter divulgatiu i la mateixa no està sotmesa a cap termini temporal ni està restringida a l'àmbit nacional de cap país.
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of creacionpositiva.org. Report Abuse