Inscripció a Esdeveniment de l' Associació Club Esportiu l'Arboç
✳️ COMUNICAT CLUB ESPORTIU L'ARBOÇ ✳️

RECOMANACIONS A causa del COVID-19

🗣️ Les autoritats civils i sanitàries, ens indiquen quines son les recomanacions de comportament que hem de tenir a partir d'ara a tots els esdeveniment organitzats per la nostre entitat:

↔️ Cal mantenir la distància de 1,5 metres
😷 Utilitza la mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància

---------

Declaro de forma voluntària que tots aquells esdeveniments que organitzi l'Associació Club Esportiu l'Arboç i als quals jo em subscrigui serà sota la meva responsabilitat. Entenc que participar en una carrera a peu o BTT, caminada o qualsevol esdeveniment esportiu comporta un risc i que estic en perfecte estat físic i de salut, sense patir cap condició, malaltia, lesió o afecció que desaconselli la meva participació en aquest tipus d'esdeveniments, així com adequadament entrenat per participar.

L'Associació Club Esportiu L'Arboç no es fa responsable de les opinions, dades i articles publicats o manifestats en conferències o qualsevol un altre mitjà, recaient les responsabilitats que dels mateixos es poguessin derivar sobre els seus autors.

D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), ho informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular Associació Club Esportiu l'Arboç amb la finalitat de realitzar gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres serveis que puguin ser del seu interès via emails, xarxes socials, etc.

Atès que el dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, pel present document dóna consentiment a l'Associació Club Esportiu l'Arboç a captar la seva pròpia imatge, bé a través de càmeres o vídeo càmeres, que l'afectat resulti clarament identificable. L'exercici de la captació de les imatges (o vídeos) per part de l'Associació Club Esportiu l'Arboç, o una altra empresa delegada, estarà limitat al conjunt d'activitats desenvolupades dins de l'àmbit de la seva activitat. L'Associació Club Esportiu l'Arboç es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades enviant un email a info@esportiularboc.club

---

NOTA: El Club Esportiu de l'Arboç es reserva el deret de cancel.lar o canviar la data en funció del nombre d'inscrits i/o la meteorología del dia del esdeveniment.
Email *
Selecciona un Esdeveniment *
Informació i Descripció Esdeveniments
Club Esportiu l'Arboç
Aceptació Condicions *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.