Пријави се да боравиш и радиш у ИТ инкубатору у Врању
ИТ инкубатор Врање је простор у центру Врања за развој пословних идеја и послова у области креативног предузетништва и технолошког предузетништва. Уколико имаш добру бизнис идеју или већ започети бизнис - пријави се. У случају да будеш изабран добићеш простор за рад, рачунар и подршку кроз саветовања и креативно окружење - и све то бесплатно у првих 6 месеци. У случају да желиш, можеш да останеш у нашем простору и након 6 месеци (да користиш опрему и простор) а плаћаш само симболичну месечну накнаду. ИТ инкубатор Врање је место за предузетнике који желе да послују у следећим областима: дизајн, архитектура, израда видео игара и других дигиталних пројеката, ИТ сектор, програмирање, кодирање, интернет маркетинг, ”фриленсинг”, све бизнис делатности путем интернета и још много тога што спада под технолошко и креативно предузетништво. Да би конкурисао за ИТ инкубатор попуни формулар испод. Трудили смо се да формулар не буде превише ”формалан”. Не оклевај, конкуриши, у првих 6 месеци је све бесплатно а након тога можеш да изабереш да ли остајеш. Срећно!
Да ли имаш бизнис идеју?
Да ли имаш кратак бизнис план?
Да ли си већ започео свој бизнис?
Опиши своју бизнис идеју или бизнис који већ имаш. (у 20 реченица)
Your answer
Бизнис план
Уколико имаш разрађен бизнис план пошаљи нам га на info@reload.rs У случају да немаш бизнис план НЕ БРИНИ - можда ћеш бити одабран на основу квалитетне бизнис идеје.
Који је твој ниво образовања?
Да ли поседујеш конкретна знања у области рада на рачунару? У којим програмима радиш? Да ли знаш да програмираш? Колико користиш интернет? Опиши да ли радиш и шта радиш на компјутеру и интернету.
Your answer
Да ли знаш стране језике? На ком нивоу? Да ли можеш да радиш за инострано тржиште?
Your answer
Шта ти очекујеш од нас (од ИТ инкубатора Врање)?
Да ли си заинтересован/а да добијаш наша обавештења о ИТ догађајима и развоју предузетништва?
Твоје име и презиме, датум рођења, град у коме живиш. *
Your answer
Твој мобилни телефон и и-мејл. *
Your answer
Пројекат ”ИТ инкубатор Врање” реализује организација Релоад из Врања а финансијски подржавају: Развојна агенција Србије, Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Амбасада САД у Србији.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms