Locatievoorstelling De Laatste Ronde
Via deze pagina kunt u kaartjes reserveren voor de locatietheatervoorstelling De Laatste Ronde in de Sint Gertrudiskerk te Peins. Het stuk wordt geregisseerd door Grytha Visser. Tekst is van Peter Sijbenga, muziek van Omar Bakker in samenwerking met organist Eeuwe Zijlstra. 

Via dit formulier geeft u aan hoeveel tickets u wilt reserveren. De reservering is geldig na bevestiging per e-mail. In deze e-mail treft u uitgebreidere informatie, routebeschrijving en programma van de avond. De tickets kunnen met PIN-betaling afgerekend worden op de avond van de voorstelling. Kaartjes kosten €13,50. 

De Laatste Ronde wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Pandeon en dorpsbelang Peins.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is uw voor- en achternaam? *
Wat is uw e-mailadres? *
Wat is uw mobiele telefoonnummer? *
Op welke datum en tijd bezoekt u de voorstelling graag? De première op 28 oktober (20.00) en de voorstellingen op zaterdagavond en zondagmiddag zijn reeds uitverkocht. Wel zijn er kaarten voor de matineevoorstellingen op  zaterdag en zondag 29 en 30 oktober (15.00) en de avondvoorstelling op zaterdag 29 oktober beschikbaar. *
Hoeveel kaarten wilt u reserveren voor deze voorstelling? *
Hebt u overige vragen of opmerkingen?  *
Hartelijke dank voor uw reserveringsaanvraag en uw komst naar Peins! We bevestigen de reservering zo spoedig mogelijk per mail.
De Sint Gertrudiskerk te Peins
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy