Viikkoryhmiin ilmoittautuminen - syksy 2020
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua La Fábrica del Tangon viikkoryhmiin syyskaudelle 2020. Täytä ensin koko lomake ja lähetä se. Saat sähköpostiisi lähettämäsi vastaukset ja maksuohjeen, joka on tämän lomakkeen loppuvaiheessa.

Alkeisjatkoon, keskitasolle ja edistyneihin sekä keskiviikon milonga/valssi -tunnille ilmoittautuminen ilman paria on mahdollista, mutta paikka ryhmässä varmistuu vasta sitten, kun toisessa roolissa oleva pariton ilmoittautuu ryhmään. Parit muodostetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmissä tanssitaan oman parin kanssa eikä ainakaan kauden alussa harjoiteta parinvaihtoa.
Alkeistasolle voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Tässäkin ryhmässä haemme paritasapainoa, joten pidätämme oikeuden rajoittaa seuraajien tai viejien määrää. Jos ilmoittaudut yksin paikkasi varmistuu vasta kun sinulle on löytynyt pari muista yksin ilmoittautuneista.
Tekniikkaan voit ilmoittautua yksin.

Ilmoittauduttaessa parin kanssa molemmat täyttävät oman lomakkeensa.
Lomakkeella kysytään yhteystiedot, (sähköposti, puhelinnumero ja nimi). Niitä käytetään vain tämän ilmoittautumisen käsittelyyn ja tarvittaessa koronavirusseurannan apuna, eikä niitä siirretä muihin tietojärjestelmiin, ellet sitten erikseen lomakkeen lopussa anna lupaa liittää itsesi uutiskirjeemme postituslistalle (MailChimp, tallennetaan nimi ja sähköpostiosoite). Vallitsevan koronavirustilanteen takia tarvitsemme myös ilmoittautujien puhelinnumeron, mistä syystä jokaisen on täytettävä oma ilmoittautumislomakkeensa.

Kurssimaksut maksetaan kauden alussa verkkokaupan kautta, jolloin kausimaksun maksamalla varaat paikkasi ryhmässä. Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä korteilla ja Klarna-maksutavoilla, mm. osamaksulla. Voit myös maksaa paikan päällä pankki- tai luottokortilla, myös käteismaksu käy. Muita maksutapojamme ovat MobilePay, Smartum ja ePassi. Jos haluat, voimme myös lähettää laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jolloin perimme laskutuslisää 5 eur.

Haluamasi maksutapa kysytään tällä lomakkeella.
Paikkasi ryhmässä varmistuu, kun olet maksanut kausimaksun.
Syksyn hinnasto löytyy sivulta https://lafabricadeltango.fi/tanssikoulu/hinnasto/

Alennetut hinnat koskevat opiskelijoita, työttömiä ja eläkeläisiä. Muista valita oikea hintaryhmä lomakkeella.

Tällä lomakkeella antamasi vastaukset lähetetään sinulle sähköpostina siihen osoitteeseen, jonka annat lomakkeella.
Email address *
Olen lukenut La Fábrica del Tangon COVID-19 -tiedotteen ja hyväksyn sen esittämät toimenpiteet ja toimintatavat. *
Lue tiedote täältä (linkki avaa uuden välilehden): https://lafabricadeltango.fi/covid-19/
Required
Olen lukenut syksyn 2020 hinnaston, ohjelman ja ilmoittautumisohjeen ja hyväksyn sen. *
Lue ilmoittautumisohje täältä (linkki avaa uuden välilehden): https://lafabricadeltango.fi/2020/08/02/syyskauden-2020-ryhmat-hinnasto-ja-ilmoittautumisohje/
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy