Proppinäyttely 2019
Onko Sinulla tärkeä proppi, johon liittyy muistoja tai merkityksiä?
Tuo se Ropeconin Proppinäyttelyyn!
Suuren suosion saavuttaneessa näyttelyssä esitellään proppeja jotka ovat olleet pelaajille tai pelien etenemiselle tärkeitä, jotka ovat erityisen taidokkaasti toteutettuja tai joiden merkitys hahmolle on ollut merkittävä.

Näyttelyproppi voi olla esimerkiksi kirje tai kolpakko. Se voi olla esine, joka on kulkenut mukana jokaisessa pelissä viimeisen kymmenen vuoden ajan. Ehkä proppi oli pitkällisen vaivannäön tulos tai osoitus ompelupelon voittamisesta? Kaikki propit, joilla on omistajalleen merkitystä, ovat arvokkaita näyttelyesineitä.

Lisäksi tervetulleita ovat myös lyhyet tekstimuotoiset kertomukset jotka täydentävät propin merkitystä, syventävät hahmon ja propin yhteistä taustaa.

Proppi voi olla yksityishenkilön tai yhdistyksen esille laittama.
Omistaja saa myös halutessaan jäädä anonyymiksi.

Rekisteriselostetta pääset tarkistelemaan seuraavasta osoitteesta:
https://2018.ropecon.fi/rekisteriseloste-proppinayttely/

Koko nimi / Kutsumanimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Proppi / propit jotka haluan tuoda
Minkälaisia ja kokoisia proppeja / kokonaisuuksia haluaisit esille? Muistathan, ettemme välttämättä voi ottaa kaikkea rajallisen tilan vuoksi.
Tuon suuremman proppikokonaisuuden:
Oletko tuomassa suuremman proppikokonaisuuden jostain tietystä pelistä? Kerro tässä mistä pelistä (+genre) ja kuinka paljon propeille olisi hyvä saada tilaa? (Pöytä? Vitriini? Seinätilaa?)
Your answer
Kuvaus, joka tulostetaan näyttelyssä propin yhteyteen sellaisenaan:
HUOM! Tämä on se teksti joka tulostetaan propin yhteyteen näyttelyssä sellaisenaan. Tähän kohtaan kirjoitetaan teksti jossa kerrotaan mahdollisesti propin tekovaiheista, hahmosta, pelistä, miksi proppi on sinulle tärkeä yms. Maksimipituus 150 sanaa fontti 18. / Huomaa että emme muokkaa tekstiä enää lainkaan ennen tulostamista.
Your answer
Kuvia propista/ pelistä? Proppinäyttelyn yhteydessä on tänä vuona näyttö/näyttöjä joilla digitaalisesti lähetettyjä kuvia on esillä näyttelyn ajan. Varmistathan, että sinulla on kuviin käyttöoikeudet, kun lähetät ne näyttelylle. Vastaa alle haluatko lähettää kuvia. Olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä asiaa koskien. *
Milloin tuot propin näyttelyyn? (Ilmoita kohtaan Muu / Other - jos sinulla on poikkeusaika) *
Milloin haet propin näyttelystä? *
HUOM. Ilmoittaessa proppisi näyttelyyn otat myös vastuun hakea proppisi ennen Ropeconin sulkeutumista. Kaikki propit tulee hakea näyttelystä viimeistään Sunnuntaina purkamisen (klo 17.00-> ) aikana. Ilmoita tässä jos haluat hakea proppisi poikkeusaikana.
Your answer
Erityistoiveet esillepanosta tai aikataulusta.
Esimerkiksi jos haluat ehdottomasti proppisi lasivitriiniin tai tiettyyn valaistukseen/tarvitset virtalähteen. Kerro aikataulusta jos vastasit ylemissä kohdissa "Muu" ja haluat selventää vastaustasi vielä.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service