AUTORITZACIONS / DECLARACIONS
Nom de la Mare/Pare o tutor/a *
Dni mare/pare o tutor/a *
Nom del fill/a autoritzat
Autoritzo el meu fill/a: - A participar en activitats esportives i socials de l’escola Trail Running , inclosos els desplaçaments si fos necessari en vehicles particulars d’altres pares o persones vinculades al club, i en cas d’accident sigui atès d’urgència pel personal sanitariadient. - A que l’entrenador o personal vinculat al club realitzi les primeres cures en casque fos necessari. - A realitzar activitats físicoesportiva i d’aventura. - A banyar-se en piscines públiques o privades, rius , pantans, basses, llacs o mar. - Declaro que el meu fill/a per poder assistir als entrenaments té cobertura sanitària amb la seguretat social i està al corrent de les vacunacions corresponents a la seva edat
Número targeta sanitària (i mútua privada si en té) *
Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us
informem que les dades personals incorporades en aquesta inscripció i a la documentació
que s’adjunta, seran incorporades a un fitxer de propietat del Club Esportiu Cerdanya Pirineus, amb la finalitat de formalitzar aquesta inscripció i enviar-vos informació sobre activitats de l’escola i del club.
Dono el meu consentiment per la difusió d’imatges, filmacions en paper imprès, a la web del club/escola, o altres mitjans on aparegui el meu fill/a individualment o en grup realitzant activitats organitzades o amb la participació de l’escola Trail Running.
Autoritzacions vàlides pel curs 2020-2021
Accepto i declaro ser coneixedor de les condicions d’aquesta inscripció , tant de
normativa com econòmiques
Autoritzo el meu fill/a en els punts anteriors i declaro estar totalment d'acord. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy