Enquête Top 10 PLGL Dorpskerk Aalsmeer
Via deze enquête kan je jouw persoonlijke favoriete liederen opgeven voor de Top 10 PLGL dienst van 12 mei 2019 in de Dorpskerk Aalsmeer. Lees de informatie en klik vervolgens op 'volgende' onderaan de pagina.
Wat betekent PLGL?
PLGL staat voor Psalmen Lofliederen en Geestelijke Liederen. Dit naar aanleiding van Colossenzen 3:16 waar we lezen "Laat het woord van Christus in rijke mate in u wonen, in alle wijsheid; onderwijs elkaar en wijs elkaar terecht, met psalmen, lofzangen en geestelijke liederen. Zing voor de Heere met dank in uw hart."
Wie mogen de enquête invullen?
Iedereen uit de Dorpskerk - oud en jong - mogen de enquête invullen. Ieder gezinslid vult zijn eigen enquête in. We hopen op zoveel mogelijk deelnemers!

Kerk je niet in de Dorpskerk, dan vragen we je vriendelijk om niet aan deze enquête deel te nemen.

Uit welke bundels kan ik kiezen? En waarom?
De keuze is beperkt tot de meest gebruikelijke bundels in onze ochtenddienst. Dit zijn het Liedboek voor de kerken (Psalmen en Gezangen), Opwekkingsliederen, Opwekkingsliederen voor kinderen, Johannes de Heer, Evangelische Liedbundel, Hemelhoog en het Nieuwe Liedboek (2013). Heeft u toch een lied uit een andere bundel, kies dan 'anders...' en vul de naam van de liedbundel in.

Het is niet de bedoeling dat er YouTube links of losse titels worden ingevuld. Deze kunnen namelijk niet meegeteld worden. Alleen liederen met vermelding van bundel en nummer worden meegenomen in de stemming.

Hoeveel liederen kan ik opgeven?
Minimaal 1 en maximaal 10. Hoe meer liederen iedereen opgeeft des te beter kunnen we een top 10 samenstellen. Het is ook mogelijk om later nog een keer liederen op te geven.
Wanneer is de dienst Top 10 PLGL dienst?
De Top 10 PLGL dienst wordt gehouden op zondag 12 mei 2019, aanvang 10.00 uur in de Dorpskerk Aalsmeer.
Deze dienst is zoals alle onze diensten voor iedereen toegankelijk.
Hoe wordt de Top 10 samengesteld?
Alle liederen (op papier ingevuld of digitaal via de enquête) worden samengevoegd. Vervolgens worden dezelfde liederen uit diverse liederen bij elkaar gevoegd. De 10 meest gekozen liederen vormen de Top 10.
Hoe zit het mijn privacy?
De enquête wordt anoniem ingevuld. Aan het eind van de enquête vragen we alleen een leeftijdsindicatie.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service