Prijava za Q sport kamp
Pozivamo te da se prijaviš na Q sport kamp, koji se održava od 27. do 31. jula 2017. godine.

Centar za mlade KVART, u okviru projekta “Togethering”, organizuje četvorodnevni Q sport kamp koji će okupiti 25 lezbejki, gejeva, trans, biseksulanih i interpolnih osoba koje žele da se osnaže, povežu i ljeto provedu na što bolji način!

Tokom kampa su predviđene mnogobrojne aktivnosti u prirodi, kao što su izleti, planinarenje, te druge sportsko-rekreativne i interaktivne edukativne radionice, zbog čega je bitno da učesnici i učesnice ponesu udobnu obuću za planinarenje, topliju odjeću (duks), kabanice, peškire i sl.

Troškovi prevoza, smještaja i ishrane su pokriveni od strane organizatora kampa. Refundacija putnih troškova će se izvršiti nakon kampa preko bankovnih računa, nakon dostavljanja originalnih autobuskih/voznih karata i računa. Učesnici i učesnice će biti smješteni_e u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama.

O samoj lokacija kampa obavijestićemo odabrane učesnike i učesnice. Kamp će predstavljati prostor gdje svi_e mogu da budu ono što jesu bez straha od osude drugih i bez nametnutih društvenih normi.

Važno je učestvovati, jer na Q sport kampu akcenat je na druženju i zabavi!

Rok za prijavu je ponedjeljak, 24. jul 2017. godine, a a prioritet pri selekciji će imati osobe iz sjevero-zapadnog dijela Bosne i Hercegovine.

Rezultati selekcije će biti objavljeni u roku od 24 sata po zatvaranju poziva. Odabranim učesnicama i učesnicima kampa će biti dostavljen program kampa sa svim potrebnim informacijama o kampu, kao i detaljan program kampa.

Za sve dodatne informacije pošaljite nam e-mail na czmkvart@gmail.com.

Ime i prezime: *
Your answer
Mjesto stanovanja: *
Your answer
Datum rođenja: *
MM
/
DD
/
YYYY
E mail adresa: *
Your answer
Broj telefona: *
Your answer
Zašto želiš da učestvuješ na Q sport kampu? *
Your answer
Da li si prije učestvovao_la na nekim aktivnostima u vezi sa pravima LGBTI osoba? *
Your answer
Imaš li neke posebne potrebe u vezi sa ishranom?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms