Het planologen & geografen startersonderzoek
Werkplezier wordt in grote mate bepaald door de inhoud van ons werk, maar ook onze arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden spelen een belangrijke rol. Hoe verhouden deze zich tot die bij andere organisaties en wat waarderen we in onze werkgever? Dit gaat niet alleen om je salaris, maar ook de omstandigheden waarin je werkt, bonussen en opleidingsmogelijkheden. En wat te denken van een jongerennetwerk, borrels en de jaarlijkse wintersport?

Het is van belang om je arbeidsvoorwaarden goed te begrijpen en in perspectief te plaatsen. Op die manier leren we wat we belangrijk vinden, kunnen we onderbouwd carrièrekeuzes maken of met onze leidinggevenden in gesprek. Daarom organiseert de SAC Groningen deze vragenlijst. We willen graag weten hoe jouw organisatie met startende planologen en geografen omgaat. Wat bieden ze je? Hoe waardeer je dat?

Deze vragenlijst is bedoeld voor alumni planologie, geografie en soortgelijke studies die de afgelopen vijf jaar zijn gestart met hun loopbaan. Het invullen duurt zo'n 5 minuten.

De vragenlijst is geheel anoniem en bevat geen vragen die tot één persoon of organisatie herleidbaar zijn. Dit stelt ons in staat om bijvoorbeeld je salaris te vragen, zonder dat we dit aan jou kunnen verbinden. Daarom vragen we ook niet naar je e-mailadres bij het invullen van de enquête.

Wel willen we graag de uitkomsten met je delen. Heb je daar interesse in? Hou dan www.sacgroningen.nl/onderzoek in de gaten of stuur een mailtje naar onderzoek@sacgroningen.nl. Dan sturen we je onze analyse toe.

Alvast bedankt voor je openhartigheid,
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy