Symposium: Future technology, how do we adapt?
Voornaam + achternaam *
Your answer
Studentnummer *
Your answer
Mail adres *
Your answer
Studie *
Studiejaar *
Van Meijel (WTB of TB)
Bouwen is complex. Hoe beter bouwondernemingen in staat zijn om hier mee om te gaan, hoe succesvoller zij zullen zijn. Dit is waar wij bouwers dagelijks mee helpen. Al meer dan 30 jaar. Vanuit onze "bouwen kan simpeler" overtuiging, willen wij dat onze klanten succesvoller zijn. Daar wordt iedereen beter van. Bouwen kan simpeler.
Vandebron (WTB of TB)
Vandebron brengt vraag en aanbod van goeie energie samen en bieden innovatieve toepassingen waardoor je slimmer met energie kunt omgaan Vandebron is ontstaan vanuit het geloof in positieve verandering. We willen de energiemarkt duurzamer, eerlijker en transparanter maken. Zonder dat je daar veel voor hoeft doen, of voor te laten. We bieden slimme en toegankelijke energietoepassingen die goed zijn voor de wereld én goed zijn voor jou.

We werken hard aan innovatieve toepassingen die een volledig duurzaam energienet mogelijk maken. Want waar komt duurzame energie vandaan wanneer de zon niet schijnt of de wind niet waait? Om fossiele energie volledig buiten spel te kunnen zetten, ontwikkelen we slimme toepassingen waardoor we overal en op elk moment van de dag, gebruik kunnen maken van duurzame energie. Bijvoorbeeld door je elektrische auto slim op te laden met goeie energie.

Brink Group (WTB of TB)
Al meer dan honderd jaar staat Brink voor expertise op trekhaakgebied. Dankzij onze kernwaarden innovatie, gebruiksgemak en veiligheid zijn we uitgegroeid tot een wereldmarktleider in het ontwerpen, produceren, testen en verkopen van flenskogels, vaste, afneembare en wegdraaibare trekhaken met bijpassende stroomvoorziening (kabelsets). Dankzij die positie hebben we maar liefst duizend verschillende trekhaakmodellen en kabelsets in ons assortiment, ontwikkelen we jaarlijks nog zo’n tweehonderd nieuwe types en rijden er vandaag de dag wereldwijd 25 miljoen voertuigen rond waar onze trekhaken onder gemonteerd zijn.
Melle Koot (IPO)
Melle koot is een multidisciplinaire ontwerpstudio voor duurzaam interieur- en meubelontwerp te Groningen. Veel van zijn ontwerpen leiden door de combinatie van een conceptuele inslag en oog voor duurzame processen (cradle to cradle) tot innovatieve ontwerpen, verantwoordelijke grondstoffen en gezonde productiemethoden.
Voorkeur workshop *
*
Mocht je verhinderd zijn, verwachten wij dat je je één week van te voren afmeld. Indien dit niet lukt zijn wij genoodzaakt een boete van 20,- in kaart te brengen. Afmelden kan door een mail te sturen naar extern@svscopus.nl
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service