Tulipános Program 2022 - ingyenes workshop jelentkezési lap
A magyar kultúra helye és szerepe az óvodában és az általános iskola alsó tagozatában-ingyenes szakmai program óvodapedagógusoknak és tanítóknak. 
Mindannyiunk számára kiemelt feladat a gyermekek korosztályi sajátossága szerint, korszerű pedagógiai módszerekkel, hagyományos értékekkel jelen lenni az óvodai és iskolai világ pedagógiai folyamataiban. Erre kínál lehetőséget, választ, eszköztárat a Tulipános Program, mely egyszerre innovatív és hagyományos értékekre épülő, szemlélete új perspektívát nyit a pedagógia számára, melynek központi tartalma a magyar kultúra széles és sokrétű tárháza. Olyan módszertani sajátosságot biztosít, melyben a gyermekek korosztályi sajátossága mellett a pedagógusokra való fókusz is kiemelkedő célkitűzés.
Elsősorban olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik korábban nem vettek még részt az Így tedd rá! program jelenléti képzésén. Köszönöm, ha a lehetőségről tájékoztatod kollégáidat, ismerőseidet is!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Tulipános Program 2022 
Név - résztvevő neve *
Település neve - ahonnan érkezel hozzánk *
Helyszín és időpont kiválasztása - további pontos információkat a jelentkezést követően 72 órán belül emailben küldünk meg *
Intézmény típusa *
emailcím - ide küldjük ki a pontos helyszín információt és az ingyenes PDF dokumentumot, mely a program anyagát tartalmazza - az emailcím egyéb célokra nem kerül felhasználásra - kérlek ellenőrizd, hogy helyesen írtad e be a címet! *
                     Köszönjük regisztrációdat, hamarosan jelentkezünk! 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy