Σεμινάριο Οίνου "Βασικές αρχές οινογνωσίας"  Θεσσαλονίκη 4 & 5 Δεκεμβρίου 2023
Πρόσκληση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό σεμινάριο οίνου με τίτλο "Βασικές αρχές οινογνωσίας" της ένωσης "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος".

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα, στις 4/12 στο "The Wine Hub" το χώρο γευστικών δοκιμών της Ένωσης και στις 5/12 στο Οινοποιείο Κεχρής στο Καλοχώρι, με ωράριο και τις δύο ημέρες 10:00-16:30 (ώρα προσέλευσης 09:45).

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους στο χώρο εστίασης και εμπόριου οίνου αλλά και σε καταναλωτές που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις οινικές τους γνώσεις, καλύπτοντας πλήρως τις βασικές αρχές οινογνωσίας με ύλη που έχει συνταχθεί από την ένωση "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος". 

Το σεμινάριο διαρκεί 14 εκπαιδευτικές ώρες και θα πραγματοποιηθεί σε δύο (2) ημέρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπεται παρακάτω.

Τη βασική εκπαιδευτική ύλη του σεμιναρίου θα παρουσιάσει η κα. Μαρία Δήμου, οινοχόος, καθηγήτρια στη σχολή LeMonde, υπεύθυνη marketing στο Κατώγι Αβέρωφ.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου, τις βασικές αρχές οινογνωσίας θα συμπληρώσουν γευστικές δοκιμές παρουσία οινοποιών/εκπροσώπων οινοποιείων, ενώ στο Οινοποιείο Κεχρής οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ενότητες της δεύτερης ημέρας στους χώρους παραγωγής οίνων.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος (20) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος συμμετοχής: 100 ευρώ (περιλαμβάνει την ύλη σε βιβλιοδετημένη έκδοση, βεβαίωση παρακολούθησης, τα διαλείμματα καφέ, τα γεύματα, τις γευστικές δοκιμές και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα).

Σημείωση:   Η μετάβαση στους χώρους που θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο πραγματοποιείται με μέριμνα των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες για την ένωση "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος", τα οινοποιεία-μέλη της, το προφίλ και τις δράσεις της, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.winemakersofnorthgreece.gr καθώς και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, facebook, instagram και tiktok, winemakersofnorthgreece

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Σεμινάριο Οίνου Θεσσαλονίκης - Δεκέμβριος 2023
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Επώνυμο (θα χρησιμοποιηθεί στη βεβαίωση παρακολούθησης) *
Όνομα (θα χρησιμοποιηθεί στη βεβαίωση παρακολούθησης) *
Ιδιότητα *
Επιχείρηση που εργάζομαι  *
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Email (το email όπου θα λάβετε την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας κατόπιν χρηματικής κατάθεσης) *
Επιβεβαίωση συμμετοχής με την κατάθεση του ποσού των 100€ (ανά συμμετέχοντα) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της ΕΝΟΑΒΕ ΑΕ *
Σημαντικές πληροφορίες:
- Στην κατάθεσή σας στην τράπεζα απαραιτήτως χρειάζεται να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας ή το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα για τον/την οποίο/α γίνεται η κατάθεση.   
Ενημερώστε μας εάν θα χρειαστείτε τιμολόγιο ή απλή απόδειξη.
Για την έκδοση τιμολογίου μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία της επιχείρησης εδώ:
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά emails από την ένωση "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος"
Clear selection
Το σεμινάριο οίνου στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί στο "The Wine Hub", το χώρο γευστικών δοκιμών της ένωσης "Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος" και στο Οινοποιείο Κεχρής, στο Καλοχώρι.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy