Ilmoittautuminen: Kaupungistumisen käännekohdat 29.11.
Tervetuloa Kaupungistumisen käännekohdat – skenaarioita Suomen kaupungistumisen tulevaisuudesta 2039 -raportin julkaisutilaisuuteen 29.11.2018 klo 16 alkaen Demos Helsingin toimistolle osoitteeseen Mechelininkatu 3d.

Keskustelu kaupungistumisesta käy kuumana, eikä ihme. Onhan kyseessä kuitenkin globaali megatrendi, jonka vaikutukset näkyvät laajasti myös Suomessa. Kaupungistuminen ei kuitenkaan ole luonnonlaki, vaan ihmisten tekoa. Uuden skenaarioraportti valottaa mistä osista kaupungistuminen koostuu, ja kuinka kehityskulkuihin voi vaikuttaa. Kaupungistumiseen nimittäin voi ja pitää vaikuttaa.

Skenaarioiden on tarkoitus tuoda uusia virikkeitä kaupungistumiskeskusteluun ja toimia ajattelun apuvälineinä. Skenaariot on laadittu hyödyntäen tuoreinta tutkimustietoa kaupungistumisesta, erityisesti Suomen Akatemian Strategisen tutkimuksen hankkeiden, URMI:n ja BEMINE:n tuottamana. Skenaariot on laadittu yhteiskehittämisprosessina työpajoissa tutkijoiden sekä muiden sidosryhmien edustajien kanssa. Prosessista ja raportin kirjoittamisesta on vastannut Demos Helsinki.

Tilaisuuden ohjelma
16.00 Ovet aukeavat
16.15 Kaupungistumisen ajurit ennen, nyt ja tulevaisuudessa, professori Panu Lehtovuori, Tampereen teknillinen yliopisto
16.35 Kaupungistumisen käännekohdat – skenaarioita Suomen kaupungistumisen tulevaisuudesta 2039
17:00 Kommenttipuheenvuorot
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Organisaatio
Your answer
Mitä odotat tilaisuudelta?
Your answer
Lomakkeen lähettämällä antamasi tiedot tallentuvat tietokantaamme. Tietosuojakäytäntömme ovat EU:n tietosuojalain mukaisia ja kaikkia henkilötietoja käsitellään Demos ry:n tietosuojaselosteen mukaan (https://www.demoshelsinki.fi/tietosuojaseloste/).
Emme kerää, käsittele tai säilytä työmme suorittamisen kannalta tarpeetonta henkilötietoa.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Demos Helsinki Oy. Report Abuse