Vols ser voluntari de la Cursa del Calçot?
Vols viure la Cursa del Calçot des de dins? Tens ganes de col·laborar amb l'organització de la cursa? Omple el formulari i ens posarem en contacte. Moltes gràcies!
Nom i cognoms *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Tens possibilitat de transport? *
Tens alguna limitació d'horari?
Your answer
Talla *
Your answer
Si hi ha alguna tasca que t'agradaria fer, escriu-la
Your answer
Pertanys a algun club o associació? Quin? *
Your answer
AUTORITZACIÓ DE CESSIÓ GRATUÏTA DE DRETS D’IMATGE
Posem en el vostre coneixement que amb la participació en el voluntariat, autoritzeu a E4DREAMS a la presa d’imatges vostres per il·lustrar materials de difusió de la mateixa empresa. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (TV, premsa, internet, mitjans externs, material promocional, publicitat, xarxes socials...) amb l’objectiu de difondre les activitats d'E4DREAMS. Aquesta autorització és completament gratuïta i em comprometo a no reclamar cap compensació, pagament, i/o indemnització a canvi del permís acordat amb E4DREAMS per a la utilització de la meva imatge o de la/es persona/es a qui represento.

El responsable d’aquestes imatges és E4DREAMS i per exercir els drets de consulta, accés, rectificació, cancel·lació i oposició podeu dirigir-vos a E4DREAMS o escriure al correu info@e4dreams.com

PROTECCIÓ DE DADES
D'acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, E4DREAMS garanteix la confidencialitat de les dades personals facilitades a l'emplenar aquest formulari. Aquestes dades formaran part d'un fitxer automatitzat amb la finalitat de contactar per la col·laboració i participació del voluntariat, a través de qualsevol mitjà, inclosos els electrònics o equivalents. El titular de les dades tindrà dret a consultar, rectificar i cancel·lar-les i revocar-ne el consentiment (mitjançant escrit adreçat a E4DREAMS).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service