SWING KIDS
Formulari d'inscripció als cursos de TOCATS PEL SWING del 2n trimestre 16-17. Swing en família.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
PROCEDIMENT D'INSCRIPCIÓ
• Pas 1. PRE-INSCRIPCIÓ: Emplena aquest formulari d'inscripció i envia'l. Pots marcar més d'un curs en un sol formulari, si ho desitges.
• Pas 2. CONFIRMACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ: En el termini màxim de 3 dies rebràs un e-mail amb la resposta a la teva pre-inscripció i la informació necessària per acabar de formalitzar la matrícula.
COGNOMS del nen o nena *
NOM del nen o nena *
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
ESCOLA *
NOM I COGNOMS DEL PARE/MARE/TUTOR *
POBLACIÓ *
TELÈFON DE CONTACTE *
MAIL DE CONTACTE *
Altres comentaris
Espai per a qualsevol aclariment que ens vulguis fer.
PROTECCIÓ DE DADES
Segons el previst a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i d'acord amb l'article 5 de la LOPD 15/1999 (Llei Orgànica en Protecció de Dades) del 13 de desembre, li informo que el seu correu electrònic s'ha incorporat a un fitxer automatitzat, el responsable del qual és l'Escola Tocatspelswing. Les vostres dades es tractaran amb l'única finalitat exclusiva d'enviar-li informació relacionada amb el ball i més concretament amb el swing i lindy hop. Igualment li informo que les seves dades no són, ni seran, en cap cas subministrades a tercers. En qualsevol cas podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita, adreçada a: tocatspelswing@gmail.com.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy