Közös Lábos jelentkezés 2020. első félévre
A Közös Lábos minden vasárnap, a Szimplakerti Háztáji Piac keretein belül megvalósuló közösségi főzés. Civil szervezetek, egyesületek, alapítványok, kezdeményezések jelentkezését várjuk, valamint olyan magánszemélyekét és cégekét, akik adományszervezői megbízással gyűjtenének civil szervezetek számára. A kiválasztott jelentkezők legfeljebb fél évente egy alkalmat nyernek el, amikor a piac ideje alatt ebédet főzhetnek és ezt támogatói kasszás rendszerben a piacon értékesíthetik. Javasoljuk, hogy két menüvel, egy húsos, illetve egy vegetáriánus étellel készüljenek, kb. 100-100 főre. A főzéshez és a tálaláshoz szükséges eszközöket biztosítjuk, a lehetőség szerint szezonális alapanyagok beszerzésében igény szerint segítünk, amit lehet, a piac őstermelőitől a főzés hetében megrendelünk. A résztvevő szervezetnek tanácsoljuk, hogy legalább 5 fős csapattal érkezzenek a főzés napján reggel 8 órára, akik a piac állandó segítőinek segítségével készítik el a két fogást. A szervezetnek lehetősége van külsős segítőket, akár közéleti személyiségeket, gasztrobloggereket is bevonni a lebonyolításba. Az előzetes kommunikációt a szervezet és a Szimplakerti Háztáji Piac közösen végzik, a befolyt adomány felhasználásáról pedig a főzést követően beszámolót kérünk a pályázótól.
Kérjük a budapesti és Pest megyei pályázókat, akik még nem főztek nálunk, hogy mindenképpen jöjjenek el egy vasárnapi napon terepszemlére, és egyeztetésre. Amennyiben ezt elmulasztják, a pályáztató megtagadhatja a további együttműködést.
A pályázat két hétig nyitott , a beérkezését követő 1 hónapon belül elbíráljuk és befogadás esetén felvesszük a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.
Bővebb információért forduljon Szombati Juliannához a szimplapiac@gmail.com e-mail címen.
Csak a hiánytalanul kitöltött űrlapot tekintjük érvényesnek!
Kapcsolattartó neve: *
Your answer
Kapcsolattartó e-mail címe: *
Your answer
Kapcsolattartó telefonszáma: *
Your answer
Szervezet neve: *
Your answer
Kedvezményezett (ha nem azonos a pályázóval):
Your answer
A pályázó rövid bemutatása: *
Your answer
A kedvezményezett rövid bemutatása (ha nem azonos a pályázóval):
Your answer
Konkrét cél, melyre a bejövő adományokat felhasználják: *
Your answer
Kik vesznek részt a főzés lebonyolításában (munkatársak, önkéntesek, külső partnerek, stb., esetleg közéleti személyek)? *
Your answer
Hogyan tervezik kommunikálni az eseményt a saját támogatóik számára? *
Your answer
Hogyan tervezik kommunikálni az esemény után a beérkezett adományok felhasználását? *
Your answer
Mit terveznek főzni? (Csupán az ötletekre vagyunk kíváncsiak, a tervektől a későbbiekben még el lehet térni. Kérjük, a piac szellemiségének megfelelően mindenképpen szezonális és helyi alapanyagokból elkészíthető ételeket főzzenek, ehhez segítséget adunk. Idén a gulyást és a lecsót szeretnénk visszaszorítani.) *
Your answer
Melyik időszakban szeretnének főzni (2020. január 5. és június 28. között)?
Terveznek-e kiegészítő programokat, a szervezet, tevékenység bemutatását?
Your answer
Van-e egyéb ötlete, javaslata, közlendője?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy