SerxEducar BCN
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI (amb lletra) *
Your answer
e-mail *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Adreça habitual *
Your answer
Població i CP *
Your answer
Centre de treball *
Your answer
Especialitat *
Your answer
Forma de pagament *
Autoritzes la inclusió de les teves dades en el nostre fitxer per a la recepció d'informació sobre altres activitats de l'Associació Arae? *
Informació sobre tractament de dades
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i el Reglament general de protecció de dades d'àmbit europeu (RGPD), l'ASSOCIACIÓ ARAE t'informa que les teves dades personals seran incorporades a un fitxer per al seu tractament automatitzat per a la finalitat que tu ens les has facilitat. Si ho estimes oportú, de conformitat amb la Llei Orgànica 15 / 1999 i el RGPD, podràs exercir els drets d'oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les teves dades mitjançant el mail info@araebcn.com. T'informem que el tractament de les teves dades complirà tots els requisits legals quant a ús, confidencialitat i protecció. Pots adreçar-te a nosaltres a través del mail info@araebcn.com per sol·licitar qualsevol informació relativa a la gestió de les teves dades o formular els suggeriments o reclamacions que estimis oportunes.

Així mateix, si així ho has autoritzat, t'informem que la recollida, tractament i inclusió d'aquestes dades en el fitxer de l'ASSOCIACIÓ ARAE s'utilitzarà per enviar-te informació relativa a futurs cursos, esdeveniments o comunicacions sempre de la nostra entitat, inclusivament per mitjans electrònics, a partir de la segmentació de la informació existent en el fitxer. Els termes del tractament d'aquestes dades seran els mateixos explicats en el paràgraf anterior, i per tant mai no seran compartits amb cap altra persona, entitat o empresa sense el teu consentiment.

Associació Arae
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service