Skattmansöbacken medlemskap och årskort
Fyll i nedan för att bli medlem i Skattmansöådalens förening för säsongen 2019/2020. Här kan du även köpa årskort, vilket kräver medlemskap.

Medlemskapet kostar 100 kr för enskild medlem och 300 kr för familj. Årskort kostar 300 kr för enskild medlem och 900 kr för familj, plus kostnad för medlemskap.

Årskortet hämtas ut i liftkortsluckan under skidbackens öppettider.

Betalning:
När du fyllt i nedan, betalar du genom att swisha till 123 321 39 80 eller göra en betalning till Plusgiro 156793-2 och ange namn. Det går också bra att betala kontant i liftkortsluckan under skidbackens öppettider.

Som medlem stödjer du vår verksamhet och får samtidigt rabatt i skiduthyrningen, se https://www.skattman.nu/liftkort-och-skiduthyrning/ för priser. Du behöver dessutom vara medlem för att kunna köpa årskort.

GDPR: Vi samlar in och sparar kontaktuppgifter (email, telefon och adress) för att kunna kontakta dig under året med information som gäller skidbacken och dess förening, samt för att påminna om betalning av kommande års medlemsskap vid årets slut.
Email address *
Förnamn + Efternamn (fyll i alla namn om ni är en familj) *
Your answer
Adress
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Typ av beställning *
Årskort hämtas ut i liftkortsluckan i skidbacken. Medtag legitimation och bevis på genomförd betalning, alternativt kontanter.
Jag godkänner föreningens stadgar *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.