Reserva el teu "Escut Solidari"
La Guàrdia Urbana de Vic s'ha adherit a la campanya "Escuts Solidaris", amb l'objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil ajudant en la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa.

La proposta consisteix en la venda d´escuts brodats d'aparença similars als oficials de la Guàrdia Urbana amb un fons negre i uns ribets en color groc (que identifica la lluita contra el càncer) i l’etiqueta #pelsvalents.

A més, porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-la a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa per sobre. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.

El preu de cada escut solidari és de 4 euros i es podran adquirir en una parada habilitada durant el Mercat del Ram (Estació de trens) i a les dependències de la Guàrdia Urbana (C/Era d’en Sellés, 10).

El recapte dels diners s'ingressaran al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu i es destinaran íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia.

Després de 3 mesos ja s'han adherit a la campanya 57 cossos policials, i a data d’avui la previsió de recaptació supera ja els 100.000 €

SJD Pediatric Cancer Center Barcelona
Fet amb el valor de tots i per a tots.
#pelsvalents
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms
Telèfon (opcional)
Correu electrònic
Quantitat d'escuts a reservar (4€/unitat) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy