Registracija timova za turnire u eSport igrama za učenike srednjih škola u Bečeju
Na osnovu rezultata pređašnje ankete đački parlament Gimnazije Bečej odlučio je da organizuje turnire u Leauge of Legends-u (5v5), Counter-Strike 2 (5v5), Fortnite-u (Duos) i Brawl Stars-u (Duo Showdown)

DOVOLJNA JE JEDNA PRIJAVA PO GRUPI

SVI UČESNICI SU U OBAVEZI DA SE PRIDRUŽE U VIBER GRUPI ZA OBAVEŠTENJA KLIKOM NA OVAJ LINK:
https://invite.viber.com/?g2=AQACJg55%2F7SbFVLKgzWRIBzbyKRU7u83hRv5v9WuKxk3U3xr2QO4C%2F6t7aKoHbuS
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Pošto ne znamo koliko će se igrica igrati paralelno, poređajte sledeće igrice na osnovu toga koliko biste ih rado igrali na takmičenju (najviše ka najmanje). Igrice koje ne želite da igrate IZOSTAVITE. Zagarantovano ćete se takmičiti u prvoj igrici koju navedete, a za ostale igrice samo ako bude vremenski izvodljivo.

League of Legends (5v5), Counter-Strike 2 (5v5), Fortnite Duos, Brawl Stars Duo Showdown
*
Ukoliko ste se prijavili za League of Legends, upišite imena, prezimena, brojeve telefona, razred i školu SVIH pet članova tima.
Ukoliko ste se prijavili za Counter-Strike 2, upišite imena, prezimena, brojeve telefona, razred i školu SVIH pet članova tima. Ako je tim isti kao i za League of Legends napišite "isti tim".
Ukoliko ste se prijavili za Fortnite Duos, upišite imena, prezimena, brojeve telefona,  razred i školu OBA člana tima.
Ukoliko ste se prijavili za Brawl Stars Duo Showdown, upišite imena, prezimena, brojeve telefona,  razred i školu OBA člana tima. Ako je isti tim kao i za Fortnite Duos napišite "isti tim".
Da li ste ti i članovi tvog tima u Viber grupi za obaveštenja o turniru? (link za grupu će se pojaviti kada predaš upitnik)
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gimnazija Bečej. Report Abuse