Bestillingsskjema
Ann K. Bjørsvik er registrert kunstner med org. nr. 914 475 929. Dette skjemaet sendes kunstneren straks du har fylt ut feltene nedenfor. Anbetaler deg å åpne www.galleribjorsvik.com i et ekstra vindu mens du fyller ut skjemaet nedenfor, slik at du har alle opplysningene om kunstverket du ønsker å bestille lett tilgjengelig mens du fyller det ut.
Ditt fornavn: *
Your answer
Etternavn: *
Your answer
Din gatedresse: *
Your answer
Postnummer og sted: *
Your answer
Navn/tittel på kunstverket du ønsker å bestille (F. eks. "Landsbyen - I"): *
(Hvis du ønsker å bestille flere forskjellige bildetitler, så ber jeg deg fylle ut et skjema for hvert kunstverk, dette for å unngå at det oppstår misforståelser).
Your answer
Antall (F. eks.: 1 stk): *
Your answer
Kunstverkets format/størrelse (F. eks. A3) *
(Du finner bildets format/størrelse i infofeltet ved siden av/under kunstverket du har valgt, her i nettgalleriet).
Your answer
Pris pr. bilde: *
(Du finner pris i infofeltet ved siden av/under kunstverket du har valgt, her i nettgalleriet. Prisen er oppgitt i norske kroner. Samtlige kunstverk selges uten ramme. Det er ikke mva (moms) på kunst, men 5% Kunstavgift i stedet for. Kunstavgiften kommer i tillegg til bildeprisen hvis prisen på kunstverket du kjøper er kr. 2000,- eller mer (jf. Kunstavgiftsloven). Både eventuell fraktpris og eventuell Kunstavgift vil bli spesifisert på fakturaen).
Your answer
Fraktalternativer *
Din e-mailadresse: *
Tusen takk for din bestilling! Jeg mailer deg i løpet av få dager en ordrebekreftelse, faktura og et kontonummer for forhåndsbetaling av kunstverket du har bestilt. Du kan alternativt betale med Vipps. (Også Vipps-nummeret finner du i mailen du mottar fra meg). 1-3 dager etter registrert innbetaling er kunstverket pakket og klart til å sendes/hentes/leveres. Du må ha en riktig fin dag videre! :)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.