FORMULARI I REGJISTRIMIT NË NIVELIN BACHELOR
Regjistrohuni në Kolegjin Europian të Kosovës për vitin akademik 2017/18 në Fakultetin Ekonomi dhe Menaxhment dhe Fakultetin Juridik, specializimet:

Fakulteti Ekonomi dhe Menaxhment (3 vjet/180 Kredi)
Specializimet:
- Ekonomi dhe Menaxhment
- Teknologji Informative në Biznes
- Banka Financa dhe Kontabilitet

Pse të studioni në këtë program, lëndët, pagesat si dhe informata tjera mund të gjeni në: http://www.eck-edu.org/?id=7

- Fakulteti Juridik i përgjithshëm (4 vjet/240 Kredi)

Pse të studioni në këtë program, lëndët, pagesat si dhe informata tjera mund të gjeni në: http://www.eck-edu.org/?id=11

Më shumë informata ju lutem vizitoni www.eck-edu.org apo na kontaktoni në 038 22 28 28 / 044 97 28 28 / 049 87 28 28

Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Datëlindja *
Your answer
Vendbanimi *
Your answer
Numri i telefonit *
Your answer
Email Adresa *
Your answer
Emri i Shkollës së Mesme të përfunduar *
Your answer
Suksesi mesatar gjatë shkollës së mesme
Maturantët që kanë përfunduar shkollën e mesme me sukses të shkëlqyer ju ofrohet zbritje prej -10% ndërsa maturantëve me sukses Shumë Mirë -5%.
A jeni duke aplikuar në grup *
Personat që aplikojnë në grup (2 e më shumë kolegë)ju ofrohet zbritje -10%.
Programi/Specializimi për të cilin aplikoni *
Më posht ju mund të zgjedhni programin e studimeve për të cilin aplikoni.Programet/Specializimet nga Fakulteti Ekonomi dhe Menaxhment kanë (180Kredi) dhe zgjasin 3 vjet përderisa Fakulteti Juridik me Specializime Juridik i Përgjithshëm ka 240kredi dhe zgjat 4 vite.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of European College of Kosovo. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms