2. Energetska konferencija
Cijena sudjelovanja za Energetsku konferenciju po polazniku iznosi 1.250 kuna (1.000 kn + 25% PDV), a obuhvaća sudjelovanje na predavanjima / konferencijske materijale / kavu u pauzi i ručak.

Ukoliko se vrši uplata za više sudionika, molimo vas da prilikom prijave pod "Napomene" upišete imena osoba za koje se vrši uplata i prijava.

Email address *
Ime: *
Your answer
Prezime: *
Your answer
Funkcija:
Your answer
Naziv tvrtke/organizacije: *
Your answer
OIB *
Your answer
Adresa: *
Your answer
E-mail za dostavu predračuna: *
Your answer
Napomene:
Your answer
Politika privatnosti:
Ovdje navedeni osobni podaci koristiti će se u svrhu Energetske konferencije. Navedeni osobni podaci također će se koristiti u svrhu analize kvalitete, unapređenja i kreiranja novih ponuda i usluga te radi promidžbe sličnih proizvoda i usluga. Voditelj obrade je Ekonomski fakultet Zagreb (EFZG). Ako imate pitanja u vezi obrade podataka možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka EFZG-u na ssantek@efzg.hr. Primatelji Vaših osobnih podataka mogu biti naši poslovni partneri – izvršitelji obrade koji obrađuju podatke u ime voditelja obrade te tijela koja obrađuju podatke u okviru svojih javnih ovlaštenja. Kao ispitanik imate pravo zatraži pristup osobnim podacima te ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka te pravo na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Također imate pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu za zaštitu podataka. U vezi obrade Vaših podataka u promidžbene aktivnosti, možete tražiti prestanak takve obrade.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ekonomski fakultet Zagreb.