Anmälan Säsongpass 2018
Vill du träna mer konståkning? Du som tränar i T- grupp eller K-grupp kan boka följande extra ispass för hela huvudsäsongen: torsdagar kl. 21.00-21.45 samt söndagar kl. 18.30-19.30. Det kostar 1500 kr per valt pass (hela huvudsäsongen), men det kan finnas risk att enstaka pass blir inställda för t.ex. tävlingar. Om det blir fullt prioriteras de med högre tävlingsklass. Om det är konkurrens om en plats mellan åkare med samma tävlingsklass prioriteras den som anmält sig först.
Email address *
Namn på åkare *
Your answer
Namn på målsman
Your answer
Jag önskar boka säsonpasset *
Övrigt
Your answer
Behandling av personupggifter
Uppsala SK behöver vissa uppgifter av dig om du vill anmäla dig till en eller båda Säsongpass 2018. Vi behöver kunna behandla vissa personuppgifter om dig för att kunna ge dig en trygg, säker och praktisk upplevelse för dig. De personuppgifter du lämnar i samband med anmälan till det här arrangemanget kommer att behandlas specifikt för detta arrangemang.

Namn: 
Används för att identifiera åkaren och målsmän. Vi behöver spara de uppgifterna i tio år. Dessa uppgifter kan behöva delas med vårt försäkringsbolag om det behövs. Kontaktuppgifter, såsom telefonnummer, e-postadress, postadress: 
De uppgifterna behöver vi för att kunna kontakta dig och kommunicera med dig. Dessa uppgifter sparar vi i upp till ett år efter avslutat arrangemang. Matpreferenser, allergier: 
Vi behöver veta vad du vill och kan äta. Vi sparar de uppgifterna i upp till ett år efter avslutat arrangemang.

För att anmäla dig till det här arrangemanget behöver du samtycka till (godkänna) att vi behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan.

Du har enligt dataskyddsförordningen GDPR rätt att en gång per kalenderår få veta vilka personuppgifter om dig vi behandlar och hur vi behandlar dem, om du begär det skriftligt. Du har också rätt till att när som helst, begära att vi rättar de uppgifter behandlar om dig.

Du har dessutom möjlighet att ta tillbaka ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter och rätt att kräva att dina uppgifter raderas. Det innebär i så fall att Uppsala SK inte längre får behandla dina personuppgifter för detta arrangemang. Viktigt då är att tänka på att det kan påverka klubbens möjlighet till att ge dig en trygg och säker upplevelse på arrangemanget.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service