Kermis Top 50
Attentioooonnnnnnn!!!!!!!!!!  Het is weer kermis in Wetteren en dat vraagt natuurlijk om een feestje.  Op zaterdag 3 september vanaf 14u tot rond 18u zenden wij daarom de Kermis Top 50 uit.  Geef ons drie platen door die jou aan kermis doen denken, ongeacht welk genre en wij gooien ze in een leuke lijst.  Geef ook even aan of je kans wil maken op gratis kermisbonnetjes.

OPGELET:  
Geef drie platen op in volgorde van je meest favoriete naar minst favoriete.  Dus je favoriete plaat komt op plaats 1, je minst favoriete op plaats 3.  Kies drie verschillende platen.  Indien tweemaal dezelfde, wordt er maar 1 plaat meegeteld.
Stemmen kan tot 31 augustus 2022 23u59.  
Indien u kermisbonnetjes gewonnen heeft, dienen deze tijdens de uitzending van de Kermis Top 50 opgehaald te worden in de studio te Wetteren.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Familienaam *
Voornaam *
Welke plaat zet je op nummer 1? (artiest + titel) *
Welke plaat zet je op nummer 2? (artiest + titel)
*
Welke plaat zet je op nummer 3? (artiest + titel)
*
Wil je kans maken op gratis kermisbonnetjes? *
Indien je kans wil maken op kermisbonnetjes geef dan hieronder ook even door hoeveel kinderen u heeft en welke leeftijd ze hebben.  (U mag gerust de bonnetjes voor jezelf gebruiken, maar dan hadden we dat ook graag geweten zodat we de beschikbare bonnetjes ideaal kunnen verdelen).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy