Föranmäl intresse till Kavastus Trender 2019
Förtydligande: En intresseanmälan innebär inte att du på något vis förbinder dig till deltagande på något av årets kursevent, utan ger dig endast förtur till den information och skarpa bokningsanmälan som skickas ut inför höstens kursevent (sannolikt i mitten/slutet av augusti). En intresseanmälan ger dig heller ingen garanti att du kommer att erhålla en plats, utan endast bästa möjliga förutsättningar att senare kunna boka en plats. Vi tar inget ansvar för eventuell information som inte kommer fram till mottagaren.

Vi understryker en extra gång att vi hade en enorm anstormning till fjolårets bokning där flera av eventen blev fullbokade under de första dygnen. Denna intresseanmälan kan därför komma att vara avgörande för din möjlighet att boka en plats till årets kursevent.

Email address *
Samtycke till intresseanmälan *
Jag samtycker till att de lämnade personuppgifterna (namn, e-post och stad för evenemangen) får behandlas för att ge mig möjlighet till förtur till information om evenemang tillsammans med Kavastu genom mailutskick. Vi delar inte med oss av din information till andra. Du kommer få information tills du inte längre önskar det. Du har rätt att återkalla ditt samtycke när som helst genom att avregistrera din e-post (avregistreringslänk finns i våra mailutskick) eller kontakta oss på info@kavastustrender.se. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns i vår Dataskyddspolicy. Du hittar denna på följande länk: https://www.kavastustrender.se/dataskyddspolicy/
Required
Välj event/stad/datum *
Ange det kurstillfälle som du mest intresserad av att delta på (endast ett val är möjligt). Om du är osäker så välj det datum som just nu känns mest sannolikt. Informationen är endast till för att vi ska få en övergripande bild av intressenivån för respektive datum och på så vis kunna anpassa lokalstorlek etc. Samtliga individer som gör en intresseanmälan kommer att erhålla information via e-post om när vi öppnar den skarpa bokningsanmälan. Detta sker vid ett och samma tillfälle och det är först vid det tillfället som du gör ditt slutliga val av aktuellt datum (du behöver alltså inte uppdatera eller ändra din intresseanmälan om ditt angivna val nedan skulle ändra sig innan det är dags för skarp bokning).
Kontaktuppgifter
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Kontrollfråga: Vad är 1+3? *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service