Preinscripció curs 2024-2025

Mitjançant aquest formulari realitzareu la preinscripció a l'Escola Microsons pel proper curs 2024-2025. El període de preinscripció restarà obert fins al dia 30 de juny, hem ampliat el termini!

ÉS NECESSARI OMPLIR UNA PREINSCRIPCIÓ PER ALUMNE/A

La matrícula de les famílies d'antics alumnes que realitzin la preinscripció quedarà automàticament renovada en iniciar-se el proper curs. Només serà necessari tornar a omplir l’imprès de matriculació en cas d’haver de modificar alguna dada personal (contacte, adreça o dades bancàries per exemple). L'alumnat de nou ingrés serà contactat per formalitzar la matrícula un cop finalitzat el període de preincripció. En qualsevol cas, el cost de matriculació es domiciliarà al setembre juntament amb la primera quota.

El professorat de l’escola es posarà en contacte amb les famílies preinscrites per fixar els horaris abans d’iniciar el proper curs. 

Per a qualsevol dubte si us plau dirigiu-vos a info@escolamicrosons.com

Gràcies!!Avís de protecció de dades personals

D’acord amb la Llei 03/2018, del 5 de desembre, de protecció de Dades de Caràcter Personal i Garantia de Drets Digitals, s’informa a la persona interessada que omplint aquest formulari accedeix a que l’Associació Microsons incorpori les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat. A l’Associació Microsons tractem la informació que se’ns facilita amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb l'associació o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament mitjançant l'adreça de correu electrònic info@escolamicrosons.com, adjuntant còpia del seu DNI, NIE o passaport. Així mateix podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 28001 Madrid.

Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy