Aplikim Internshipi tek ABG
ABG (Albania's Business Generation) është një organizatë relativisht e re dhe ndër më aktivet në Tiranë për zhvillimin e sipërmarrjes dhe ndryshimin e perceptimit të mundësive tek rinia shqiptare. Më tepër info mbi programet e ABG mund të gjesh tek https://abg.org.al.

Aplikimi i internshipeve është i hapur për të gjithë studentët me banim në Tiranë. Për secilin nga rolet e ofruara, studentët e përzgjedhur do të kenë mundësinë e të punuarit nga afër me skuadrën e ABG dhe nxënësit në programet tona. Internshipet janë pa pagesë për tre muajtë e parë.

Përshkrimi i pozicioneve të ofruara mund të gjehet tek https://abg.org.al/karriera.

Emri *
Mbiemri *
Email *
Numër celulari *
Data e lindjes *
MM
/
DD
/
YYYY
Linku i profilit në Facebook (me zgjedhje):
Linku i profilit në LinkedIn (me zgjedhje):
Universiteti *
Për cilat nga internshipet po aplikon? *
Përshkrimet e roleve gjenden tek https://abg.org.al/karriera.
Required
Ngarko CV/rezume: *
Required
Ngarko letër motivimi: *
Na trego arsyet specifike përse pozicioni për të cilin ke aplikuar është i vlefshëm për ty dhe pse ti je zgjedhja e duhur për atë pozicion. Gjithashtu, do i kushtohet rëndësi mënyrës së komunikimit dhe vëmendjes ndaj detajit.
Required
Nga dëgjove për aplikimin? *
Required
Të dhënat tuaja personale do përdoren nga Albania's Business Generation duke respektuar normat në bazë të ligjit nr. 9887, datë 10 Mars 2008 “për mbrojtjen e të dhënave personale”. Për çdo informacion, redaktim apo kërkesë për të fshirë të dhënat personale, na shkruani tek info@abg.org.al.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms