Lasten- ja varhaisnuorten leiri-ilmoittautuminen
Hyvät lapsen vanhemmat,

Alla olevalla kaavakkeella voitte ilmoittaa lapsenne Kuopion Vapaaseurakunnan järjestämälle lasten ja varhaisnuorten leirille, joka pidetään Tervonsalmen leirikeskuksessa. Lastenleiri kestää torstaista lauantaihin, 12.-14.7.2018. Varhaisnuorten leiri kestää torstaista sunnuntaihin, 12.-15.7.2018. Lastenleiri on tarkoitettu 6-10-vuotiaille ja varhaisnuorten leiri 11-15-vuotiaille. Leirin teemana on Raamattu.

Täyttäkää lomake huolellisesti 17.06.2018 mennessä. LEIRIKIRJEET POSTITETAAN MAANANTAINA 02.07. Kun varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt, voit vielä tiedustella leirille pääsyä Leirin johtajalta (Pirjo Korpela: 050 448 7939) tai muilta ohjaajilta.

Huoltajalle lähetetään maksutiedot leirikirjeen yhteydessä. Leirin hinta on varhaisnuorille 40€ ja lapsille 35€ Saman perheen toisille sisaruksille hinta on 30€ Jos perheestäsi lähtee useampi lapsi, laitathan sisarusten nimet kohtaan "Muut lisätiedot". Täytä jokaiselle lapselle oma lomake. Jos tarvitset apua leirimaksuissa, ole siitä yhteydessä. Voit myös laittaa "Muut lisätiedot"-kohtaan tarvitsetko mahdollista tukea leirimaksuissa.

HUOM! Rajallisen ohjaajien määrän vuoksi emme voi ottaa leirille jatkuvaa henkilökohtaista valvontaa vaativia leiriläisiä (esim. ADHD tai vastaava diagnoosi) ilman lapsen mukana leirille tulevaa henkilökohtaista avustajaa. Jos et ole varma voiko lapsesi osallistua leirille, otathan yhteyttä leirinjohtajaan (Pirjo Korpela: 050 448 7939).

Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Lomakkeen lukevat vain seurakunnan lapsityöntekijät sekä lapsenne kanssa työskentelevät lapsityönohjaajat. Lomake on osa lapsityötoiminnan turvallisuutta.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms