ПРИЈАВА ЗА FITCAMP со ВЕЛНЕС 24, клуб Скопје

Ги покануваме сите кои сакаат активен начин на живот и посакуваат позитивна промена кај себе и своите најмили.

Оваа сабота, 23. Февруари во 15:00, во салата на гимназијата Јосип Броз Тито, Скопје - дружење, рекреација, забава, релаксација, во организација на велнес тренерите од Wellness 24, клуб Скопје. СЛЕДУВА СПЕЦИЈАЛНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА СИТЕ УЧЕСНИЦИ !!!

Задолжително пријавете го вашето присуство преку овој фомулар.

Препораки за опрема за вежбање:

Ви препорачуваме да облечете лесна, комотна облека што ќе ви овозможи комоција во вежбањето!

- Лесни обувки - патики.
- Земете си вода или изотоничен напиток!
- Пред вежбање (2 до 3 часа) не јадете обилни оброци, тоа може да ви предизвика непријатно чувство или мачнина.
- Ако имате некакви здравствени проблеми (проблем со колената, ’рбетот), ако имате срцеви тегоби, астма или спаѓате во некоја ризична група, консултирајте се со лекар пред да вежбате.
- Кога вежбате внимавајте на правилно држење на тело (телото во рамнотежа, затегнати стомачни мускули, колената во правецот на стапалата) и на правилно дишење. Следете ги овие упатства и прилагодете го темпото и бројот на повторувања.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРИЈАВЕТЕ СЕ ПРЕКУ ОВОЈ НАШ ФОРМУЛАР
и уживајте во дружењето со нас :-)

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question