COVID-19: evidencija (samo)izolacije - STUDENTI
Poštovane studentice i studenti,

prema zahtjevu Sveučilišta u Zagrebu od 13. listopada 2020. u svrhu što promptnije reakcije uprave Sveučilišta dužni smo svakodnevno dostavljati podatke o broju zaraženih studenata i zaposlenika (sa simptomima koji mogu upućivati na COVID-19 ili im je potvrđena zaraza s COVID-19) i onih kojima je izrečena mjera samoizolacije.

U tu svrhu napravljen je online obrazac za prikupljanje traženih podataka. Obrazac moraju ispuniti svi sa simptomima koji mogu upućivati na COVID-19 ili im je potvrđena zaraza s COVID-19, te oni kojima je izrečena mjera samoizolacije, počevši od 1. listopada 2020. nadalje. U slučaju da osobe koje su u samoizolaciji, nakon što su ispunile obrazac počnu osjećati simptome ili im bude potvrđena zaraza, dužne su ponovo ispuniti obrazac. Osobe kojima je mjera (samo)izolacije produžena ili ponovljena također su dužne ponovo ispuniti obrazac.

Studenti su dužni svakodnevno prije dolaska na nastavu koja se odvija uživo izmjeriti tjelesnu temperaturu. U slučaju povišene temperature (iznad 37,2 °C na površini kože) studenti se trebaju javiti svom liječniku i ne dolaziti na nastavu koja se odvija uživo. Studenti koji su spriječeni dolaziti na nastavu dužni su o tome kao i o razlogu izostanka u najkraćem mogućem roku izvijestiti voditelje predmeta kod kojih su trebali imati nastavu u razdoblju spriječenosti, kako bi izostanci mogli biti opravdani.

Molimo sve studente da se ponašaju odgovorno prema drugima i sebi, te da striktno poštuju sve upute nadležnih tijela. Posebna pozornost se skreće na obvezu pravilnog nošenja zaštitnih maski tijekom boravka u svim prostorima fakulteta, a posebno onima u kojima nije moguće osigurati fizičku udaljenost poput garderobe i sličnih prostorija.

Uprava Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu svakodnevno prati i analizira situaciju, te u skladu s time, uvažavajući epidemiološke mjere donosi odluke vezane uz organizaciju i provedbu nastavnog procesa imajući u vidu neophodnost i važnost praktičnog: laboratorijskog, pretkliničkog i kliničkog rada u izobrazbi studenata dentalne medicine.

Hvala na suradnji!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime *
Prezime *
Spol *
Broj mobitela *
Godina studija *
Odaberite odgovarajuće *
Datum početka (samo)izolacije *
MM
/
DD
/
YYYY
(Propisani) datum završetka (samo)izolacije *
MM
/
DD
/
YYYY
Prostor za eventualne napomene
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stomatološki fakultet. Report Abuse