Workshop hersenwerk door Gerdine van Oosten bij Dogs 4 Joy
Dogs 4 Joy organiseert op vrijdagmiddag 11 december van 13.30 uur - 16.00 uur een workshop hersenwerk door Gerdine van Oosten!!!

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met diverse materialen, waarmee de hersenen en de neus van de hond aan het werk word gezet.
Het eerste deel gaan we aan de slag met “creatief puzzelen”, het tweede deel zullen de “vaste spellen” aan bod komen.
Bij elk spel is er een opbouw hoe je het spel veilig en op niveau van de hond kan aanbieden.
Voor bange/onzekere honden is deze workshop een absolute aanrader. Hersenwerk is “ontspanning”, “zelf belonend” en het leert ze “doorzetten” om ook dat laatste snoepje te vinden!
Ook honden die snel overprikkelt/gestrest raken, kan hersenwerk helpen om de hond te leren “ontspannen” en te “concentreren” op hun eigen taak (i.p.v. de omgeving).
Ben je thuis al bezig met puzzelen, maar wil je nieuwe ideeën, tips en/of adviezen hoe je het nog verder kan opbouwen? Dan is deze workshop ook een aanrader!
De workshop is geschikt voor alle honden vanaf 6 maanden. (tot 6 maanden bieden we alleen materiaal verrijking aan, omdat de jonge hond al genoeg prikkels te verwerken krijgt in z’n dagelijkse leven).

Note: Heb je thuis een spel waar je samen met je hond niet uitkomt? Neem hem mee naar de workshop en we gaan samen naar een oplossing zoeken!

Kosten voor deelname met hond: € 47,50 inclusief koffie en/of thee.
Kosten voor deelname zonder hond: € 25,00 inclusief koffie en/of thee.
Tijd: 13.30 - 16.00 uur.
Locatie: Katwijkerlaan 65 in Pijnacker


Aanmelden kan door het invullen en verzenden van onderstaand inschrijfformulier en het gelijktijdig overmaken van het cursusgeld op IBAN; NL43RABO0125264305 t.n.v. Dogs 4 Joy o.v.v. je naam en workshop hersenwerk 11 december 2020.
Naam *
Adres
Postcode
Woonplaats
Emailadres *
Telefoonnummer *
Deelname *
Geboortedatum hond
MM
/
DD
/
YYYY
Reu / teef
Clear selection
Ras
Niveau hond
Bijzonderheden
Indien er foto's gemaakt worden mogen deze dan op de website van Dogs 4 Joy en/of op de Facebook pagina van Dogs 4 Joy geplaatst worden? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy