Entisten kuorolaisten yhteystiedot
Oulun yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoro Cassiopeian 40-vuotisjuhla järjestetään 30.3.2019. Vuosijuhlakutsujen lähettämistä sekä muuta vuosijuhlaa koskevaa viestintää varten keräämme entisten kuorolaisten yhteystietoja.

Vastaamalla tähän kyselyyn annat Cassiopeia r.y.:lle suostumuksesi käyttää ilmoittamiasi henkilö- ja yhteystietoja vuosijuhlakutsujen lähettämistä ja muuta kuoron 40-vuotisjuhlaa koskevaa viestintää varten sekä suostumuksesi tallentaa tiedot Google Drive -palveluun. Erikseen antamallasi suostumuksella tietoja voidaan käyttää myös muuhun entisille kuorolaisille suunnattuun viestintään.

Ilmoitathan vain yhden henkilön tiedot kerrallaan.

Huomaathan, että tällä lomakkeella et voi vielä ilmoittautua vuosijuhlaan vaan voit ainoastaan varmistaa, että saat sinne kutsun. Lomake kannattaa siis täyttää, jos on olemassa pienikin mahdollisuus, että osallistut vuosijuhlaan.

Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Maa *
Milloin lauloit Cassiopeiassa? *
Kerro tässä, milloin (suunnilleen) lauloit Cassiopeiassa.
Your answer
Saako antamiasi tietojasi käyttää myös muuhun entisille kuorolaisille suunnattuun viestintään? *
Lähtökohtaisesti (jos vastaat tähän kysymykseen "Ei") tässä antamiasi henkilö- ja yhteystietoja käytetään vain kuoron 40-vuotisjuhlaa koskevaan viestintään, kuten vuosijuhlakutsujen lähettämiseen. Jos vastaat tähän kysymykseen "Kyllä", annat Cassiopeia r.y.:lle suostumuksesi antamiesi henkilö- ja yhteystietojen säilyttämiseen myös 40-vuotisjuhlan jälkeen sekä niiden käyttämiseen muuhunkin entisille kuorolaisille suunnattuun viestintään, kuten myöhemmistä vuosijuhlista (esim. 45- ja 50-vuotisjuhlat), konserteista ja muista entisille kuorolaisille suunnatuista tapahtumista tiedottamiseen. Yleensä tällaisia viestejä lähetetään enintään muutama vuodessa. Tietoja ei milloinkaan luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.
Lisätietoja
Tähän voit halutessasi kirjoittaa muita viestejä Cassiopeialle.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Cassiopeia. Report Abuse - Terms of Service