Φόρμα Εγγραφής Ημερίδας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα για να εγγραφείτε στην Ημερίδα του Living Book
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Όνομα *
Δώστε Επίθετο, Όνομα
Οργανισμός / Σχολείο *
Θέση / Επάγγελμα *
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο *
Επιλογή Εργαστηρίου
Παρακαλούμε επιλέξετε το Εργαστήριο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το απόγευμα της ημερίδας.
Εγγραφές θα γίνονται και τη μέρα του συνεδρίου όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για την τελική διαθεσιμότητα των Εργαστηρίων
Εργαστήριο *
Χρήση προσωπικής ατομικής συσκευής
Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων θα ήταν καλό οι συμμετέχοντες/ουσες να χρησιμοποιήσουν φορητές συσκευές. Αν έχετε διαθέσιμη προσωπική φορητή συσκευή (τηλέφωνο ή tablet) μπορείτε να τη φέρετε στο εργαστήριο. Η ομάδα των εργαστηρίων πιθανόν να έχει διαθέσιμες μερικές συσκευές αλλά όχι για όλους/ες. Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης παρακαλούμε ενημερώστε μας με την ανάλογη επιλογή πιο κάτω.
*
Required
Σημείωση
Η συλλογή των πιο πάνω δεδομένων γίνεται μόνο για τους σκοπούς καλύτερης οργάνωσης τη ημερίδας, δεν σε καμία περίπτωση δεν θα δοθούν σε τρίτο φορέα εκτός των συντονιστών του έργου Living Book.

Η αξιοποίησή τους για σκοπούς ενημέρωσης σας μέσω του ηλεκτρονικού δελτίου ενημέρωσης για τις δραστηριότητες του έργου θα γίνετε μόνο με τη δική σας συγκατάθεση σημειώνοντας την ανάλογη επιλογή πιο κάτω. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αφαίρεση των στοιχείων σας από τη βάση δεδομένων πατώντας το σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του ηλεκτρονικού δελτίου που θα λάβετε.
Λήψη ενημερωτικού δελτίου για τις δραστηριότητες του Έργου Living Book *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.