Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' Workshops / Νοέμβριος 2018
Αγαπητοί φίλοι,

'Έφτασε ο Νοέμβριος, το σπίτι γίνεται το καθημερινό μας καταφύγιο και θέλουμε ο χώρος μας να είναι λειτουργικός , αλλά ταυτόχρονα να μας εκφράζει αισθητικά.
Η ανανέωση που επιθυμούμε, είναι πιο κοντά από όσο πιστεύαμε. Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολλά έπιπλα και αντικείμενα που το μόνο που χρειάζονται, είναι να τους δώσουμε μια δεύτερη ζωή!

Με τα ελληνικά, κορυφαία χρώματα κιμωλίας, Chalk Of The Town® Paint, είναι πλέον πολύ εύκολο και οικονομικό, διότι έχουν άμεση πρόσφυση σε οποιοδήποτε υλικό: Ξύλο, μέταλλο, γυαλί, mdf, δέρμα, ύφασμα, πλακάκι και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται συνήθως καμιά προεργασία (τρίψιμο ή αστάρωμα). Προσφέρονται για όλες τις τεχνικές απλής βαφής, αλλαγής χρώματος και για όλες τις τεχνικές παλαίωσης, οι οποίες σε συνδυασμό με τη σειρά κεριών Chalk Of The Town® Waxes, είναι η ιδανική επιλογή που θα δώσουν στα αντικείμενα του χώρου σας έναν ιδιαίτερο, προσωπικό χαρακτήρα!

Οικολογικά και Ελληνικά!

Τα χρώματα του Chalk Of The Town® είναι υδατοδιαλυτά και 100% οικολογικά! Παρασκευάζονται στην Ελλάδα και δημιουργήθηκαν μετά από χρόνια αναζήτησης και εμπειρίας πάνω στην αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων με χρώμα. Δημιουργήσαμε μια παλέτα από 22 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το μεσογειακό φως, την κουλτούρα και την αισθητική του τόπου όπου γεννήθηκε το χρώμα κιμωλίας, πριν από 2500 χρόνια - την Ελλάδα!
Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, να ανοίξουν τόνο, ή να σκουρύνουν, δημιουργώντας άπειρα νέα χρώματα!

Στην πράξη μαθαίνουμε για πάντα!

Το τρίωρο σεμινάριο, "Absolute Beginners" είναι "hands-on" – δηλαδή εξάσκηση στην πράξη – και μαθαίνουμε τα μυστικά, τις ιδιαιτερότητες και τον τρόπο χρήσης των χρωμάτων κιμωλίας Chalk Of The Town® καθώς και τις πλέον διαδεδομένες τεχνικές επεξεργασίας και αναπαλαίωσης αντικειμένων, ώστε να δώσουμε μια δεύτερη ζωή, σε ό,τι αγαπάμε! Και το σημαντικότερο: Μαθαίνουμε διασκεδάζοντας δημιουργικά. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση και δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία για τη συμμετοχή σας στο workshop!

Το κόστος του workshop είναι 30 ευρώ και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα χρώματα, εργαλεία, υλικά εξάσκησης, καθώς και ένα μικρό αντικείμενο - το 'certificate' του Chalk Of The Town - που θα μεταμορφώσετε και θα πάρετε μαζί σας φεύγοντας, ως δώρο!
Για παρέες (συμμετοχές άνω των 2 ατόμων) το κόστος διαμορφώνεται στα 25 ευρώ/άτομο. Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε έναν φίλο/ φίλη που μπορεί να τον / την ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω link: https://goo.gl/forms/FdQsGBaGdAPa1psP2
Επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει να πραγματοποιήσετε το workshop μαζί. Δηλώστε στο ειδικό πεδίο το όνομα/τα της υπόλοιπης παρέας σας. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και τα υπόλοιπα άτομα της παρέας σας.
Θα σας ενημερώσουμε για εναλλακτικές ημερομηνίες, σε περίπτωση που οι θέσεις έχουν εξαντληθεί, ή στην περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ικανός αριθμός συμμετοχών για το συγκεκριμένο σεμινάριο. (τουλάχιστον 2 άτομα).
Στο workshop μπορούν συμμετέχουν άτομα από 13 ετών και άνω, με την έγκριση & συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα τους.

Προσοχή: Παρακαλούμε, δήλωσε συμμετοχή μόνο αν είσαι σίγουρος!

H δήλωση της επιθυμητής ημερομηνίας, είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο για κάποιο σοβαρό λόγο και κατόπιν συνεννόησης τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του σεμιναρίου. Είμαστε αυστηροί σε αυτό, διότι με κάθε ακύρωση θέσης, επιβαρυνόμαστε (πραγματικά δυσβάσταχτα!) και στερούμε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλον να λάβει μέρος, που θα το ήθελε πραγματικά!

Σε περίπτωση ακύρωσης:

- Έως 3 ημέρες πριν από το σεμινάριο, δεν υφίσταται χρέωση (αλλά προσπάθησε να μην ακυρώσεις!)
- Από 2 ημέρες έως και 24 ώρες πριν από το σεμινάριο, υφίσταται χρέωση 50% επί της τιμής του σεμιναρίου. Σε περίπτωση επαναπρογραμματισμού, επιστρέφεται το 25% της αρχικής τιμής.
- Σε διάστημα λιγότερο των 24 ώρών πριν από το σεμινάριο, υφίσταται χρέωση 100% επί της τιμής του σεμιναρίου. Σε περίπτωση επαναπρογραμματισμού, επιστρέφεται το 50% της αρχικής τιμής.
- Το νέο σεμινάριο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες, από την ημερομηνία αυτού που ακυρώθηκε, ώστε να ισχύει η επιστροφή.

Τρόποι πληρωμής:

- Στο site μας: https://shop.chalkofthetown.gr/collections/workshops (μέσω PayPal, πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, Viva Wallet)
- Σε τραπεζικό λογαριασμό, που θα σας στείλουμε, εφόσον μας ζητηθεί, ή σε περίπτωση ακύρωσης.
- Στο χώρο, κατόπιν της διεξαγωγής του workshop, είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Πού βρισκόμαστε:

Τα workshops, πραγματοποιούνται στο Chalk Of The Town - Athens, Αμύντα 13, ΤΚ 116 35, στο Παγκράτι. (Πλησίον στάση Μετρό Ευαγγελισμός) Τηλ επικοινωνίας: 2107295541. Βρείτε μας στο χάρτη: https://goo.gl/maps/dJEmf9rVnbw

Σημείωση:
Εφόσον αποστείλετε το παρόν e-mail, έχοντας συμπληρώσει την επιθυμητή ημερομηνία συμμετοχής σας, αυτόματα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής στο workshop, όπως αναφέρονται παραπάνω.
Σας παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, ώστε να έχουμε όλα τα αναγκαία στοιχεία. (Τα δεδομένα σας είναι απολύτως εμπιστευτικά και δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ χωρίς την άδειά σας.)

Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε έναν φίλο/ φίλη που μπορεί να τον / την ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω link: https://goo.gl/forms/FdQsGBaGdAPa1psP2
Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μάθετε περισσότερα για το Chalk Of The Town και τα Ελληνικά Χρώματα Κιμωλίας! shop.chalkofthetown.gr
Βρείτε μας στα social media:
FB page: https://www.facebook.com/ChalkOfTheTownGreece
Instagram: https://www.instagram.com/chalkofthetowngr
Pinterest: https://gr.pinterest.com/ChalkOfTheTown_

Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να μας καλέσετε! 210 7295541 & 6978440442 ή να στείλετε e-mail: chalktownathens@gmail.com

Σας ενημερώνουμε ότι το Chalk Of The Town, συμμετέχει και φέτος στη ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ, το μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας και Do It Yourself στην Ελλάδα, που πραγματοποιείται από 2 - 4 Νοεμβρίου, στη Helexpo Athens στο Μαρούσι! Θα μας βρείτε στο περίπτερο Γ17! Θα πραγματοποιήσουμε για το κοινό μια διαδραστική παρουσίαση με τίτλο "Έλα να βάψουμε", το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 14.00, ένα δημιουργικό workshop την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 12.00, ενώ καθημερινά θα πραγματοποιούμε επίδειξη των προϊόντων στο περίπτερό μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site της διοργάνωσης: http://xeirotexnika.gr, ή στη σελίδα μας στο FB: @ChalkOfTheTownGreece. Σας περιμένουμε!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.