Szimpla Kert jelentkezés zenekaroknak
Naponta sok-sok levelet kapunk zenekaroktól, alkotóktól, akik kérdezitek-kéritek, hogy van-e fellépési lehetőség nálunk. Az lenne helyes és hozzánk illő, ha mindenkinek külön-külön válaszolnánk, de erre egyszerűen nincsen időnk, és tulajdonképpen mindenkinek kábé ugyanazt írhatnánk: türelmet és megértést kérünk. Türelmet, mert 2-3 hónapra tervezünk előre és megértést, mert minden jelentkezőt nem fogunk tudni meghívni.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen sokan szeretnétek fellépni nálunk. Azt jelzi ez, hogy rangja van Szimpla Kertnek – és ez számunkra nagy felelősség is. Tudjuk, nem mindegy, hogyan állítjuk össze a programot. Az vezérel bennünket, hogy évről-évre meghaladjuk önmagunkat. Ehhez az is hozzátartozik, hogy újaknak, kezdőknek vagy megújuló haladóknak is lehetőséget biztosítsunk, de a sokszáz jelentkezőt látva azt is tudhatjuk, sokan nem fognak beférni a közeljövőben. Ezért ne haragudjatok.

A könnyebb kezelhetőség érdekében kérjük, töltsétek ki az alábbi jelentkezést, hogy minél jobban megismerhessünk benneteket. Köszönjük!

Üdvözlettel,
A Szimpla Kert Csapata

Email address *
Fellépő neve: *
Leírás, lehetőleg angolul is: *
Fotó, ami kis méretben is jó, kb. mint a facebook profilképek: *
Required
Facebook oldal: *
Ha van a YouTube-on live felvételetek, kérlek azt is linkeljétek be! (két-három YouTube linket kérünk, egymás után felsorolva, köszönjük!) *
Egyéb csatorna:
Egyéb üzenet:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service