DJMA summerschool!
Tijdens de zomervakantie zijn er een aantal lessen binnen de DJMA te volgen.
Geef je op met dit formulier!

Al heb je nog nooit een dansles of musicalles gevolgd; je mag gewoon mee komen doen!

Je ontvangt van ons een bevestiging en hoort of de lessen definitief doorgaan.
(Als er niet voldoende inschrijvingen zijn kan de les worden samengevoegd met een ander uur, of worden afgezegd). Controleer dus je mail en ook eventueel je spambox.
Email address *
Naam deelnemer
Ik geef me op voor de volgende les-groep
Ik geef me op voor de volgende dag(en): *
Required
Er zijn voor deze lessen een aantal beperkingen: de lessen hebben een minimale en maximale bezetting. Zodra je je opgeeft, is je plek gereserveerd. Kom je toch niet, dan had dus iemand anders kunnen komen in jouw plaats. Bij heel veel aanmeldingen kunnen wij een extra lesuur inplannen. Na het opgeven van je voorkeur ontvang je een uitnodiging voor de summerschool lessen van je keuze.
Voor DJMA-leerlingen die volgend seizoen ook weer ingeschreven staan zijn deze summerschool lessen gratis. Voor leerlingen die nog geen lid waren afgelopen seizoen, maar zich hebben ingeschreven voor seizoen 2020/2021 kosten deze lessen €10,00 per keer. Kinderen van buitenaf betalen €15,00 per keer.
Ben je wel of geen leerling? *
Ja, ik ga akkoord met het incasseren van de gekozen lessen. Hieronder mijn IBAN-nummer en tenaamstelling rekening waarvan het geld mag worden afgeschreven. (Hoeft alleen te worden ingevuld als rekeningnummer niet bij ons bekend is)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy