Inschrijfformulier IFA 2020: KersVers Nederland
PODIUM VOOR VROUWELIJK TALENT: KERSVERS

Het Internationaal Filmfestival Assen | Vrouw & Film (IFA) biedt met KersVers jaarlijks een podium voor opkomende vrouwelijke filmmakers. Ook voor de komende editie in 2020 zijn we op zoek naar aanstormende professionele filmmakers en semi-professioneel talent.

KersVers heeft inmiddels een internationale focus gekregen met een jaarlijks variërend land. Dit jaar selecteren wij naast Nederlandse films ook films uit het Verenigd Koninkrijk. We willen met dit programma talentontwikkeling stimuleren en een bijdrage leveren aan de vergroting van het netwerk van (inter)nationaal talent. Dit jaar bieden we voor de zesde keer een prijs aan voor beste Nederlandse film van een vrouwelijke regisseur, € 500 huurtegoed gesponsord door Budgetcam. De geselecteerde films worden beoordeeld door een professionele jury.

Het IFA is geopend voor inzending van zowel documentaire- als fictiefilms in alle genres met een korte of middellange speelduur, geproduceerd tussen 1 januari 2018 en 1 december 2019.

Deadline voor inzending: 1 december 2019

Vul hieronder eerst de gegevens van de contactpersoon in. (Je contactgegevens worden door ons alleen gebruikt om contact met je te houden over je inzending.)
Email address *
Naam contactpersoon *
Your answer
Telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service