Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale 2019
Acesta este un formular de aplicare pentru Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale (ediția a 13-a) care va avea loc în perioada 27 iulie - 3 august 2019 la Centrul de odihnă și creație F’ESTIVAL (Călărași, s. Leordoaia). Tabăra este organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și a altor parteneri.

Dorești să petreci o săptămână de neuitat alături de oameni interesanți și inteligenți, cu un program intens? Și în tot acest timp să îți testezi abilitățile într-o gamă largă de jocuri intelectuale pe tot parcursul zilei? Atunci acest eveniment ar fi unul potrivit pentru tine.

În acest an, participanții acceptați vor organiza la toamnă în propria instituție de învățământ unul dintre concursurile preferate dintre cele de la Tabără, cu suportul CMJI.

Pentru participare vor fi selectați 56 de candidați cu vârsta între 15 și 20 de ani. Cum selectăm participanții? Este o combinație de criterii obiective (vârstă, diversitate geografică, echilibru de sexe) și subiective (impresii generale). Încercăm să facem astfel încât la Tabără să vină persoane diverse, interesate de jocurile intelectuale. Pentru că dorim ca la Tabără să ajungă cât mai multă lume, limităm participarea celor care au fost la ediții anterioare.

Participarea la tabără este gratuită.

Email address *
Prenume Nume *
Your answer
Țară *
Your answer
Raion / Județ / Municipiu *
Your answer
Localitate (curentă) *
Your answer
Instituție de învățământ (curentă) *
Your answer
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefon (preferabil mobil) *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service