Comparteixi la seva història sobre el bloqueig d'Internet
Benvinguts al projecte d'Access Now sobre els efectes dels bloquejos d'Internet. Si ha sigut victima d'un bloqueig, volem escoltar el vostre testimoni. Aquest pot incloure disrupcions d'accés a l'Internet del mòbil, connexió a l'Internet per línia fixa, l'ADSL, serveis telefònics o a través de d'aplicacions específiques com WhatsApp, Twitter o Facebook.

El que escrigui aquí ajudarà a guiar el treball realitzat per Access Now a l'hora de combatre els bloquejos d'Internet a través de la campanya #KeepItOn (https://www.accessnow.org/keepiton). Ho podem publicar a la nostra pàgina web o a través d'un altre medi de comunicació.

Respectem la vostra privacitat i estarem més que contents en acceptar la vostra història firmada amb un pseudònim en comptes del vostre nom vertader. També ens podeu feu arribar histories o experiències en nom d'altres persones. Si preferiu no utilitzar el formulari proveït a través de Google, podeu enviar els vostres testimonis i/o preguntes a la següent direcció de correu; felicia@accessnow.org (PGP: https://keys.accessnow.org/felicia.asc).

English, español, and other languages: https://www.accessnow.org/keepiton/#take-action

Traductor: Sandra Garcia
Quin és el vostre nom? *
Pot ser que el vostre testimoni sigui publicat. Podeu utilitzar un pseudònim si ho prefereiu
Your answer
Comparteixo la història d'una altre persona (opcional)
Si vostè està compartint una història en nom d'una altra persona, per exemple, com a periodista, indiqui el nom de la persona en qüestió. Pot utilitzar un pseudònim si ho prefereix.
Your answer
Parli'ns sobre el bloqueig d'Internet. Com li va afectar? Com més detalls ens expliqui, millor. *
Your answer
Adreça electrònica *
No compartirem la vostra adreça electrònica amb terceres persones, però ens podríem posar en contacte amb vostè per preguntar-vos més detalls sobre la vostra història.
Your answer
Ens vol enviar una foto? (opcional)
La vostra història tindrà més força si es acompanyada d'una foto vostra. Tot i que es tracta d'una elecció totalment opcional, això augmentaria les probabilitats de publicar la història. Podeu facilitar-nos l'adreça URL de la vostra foto a través d'aquest formulari o enviant directament la foto a: felicia@accessnow.org, utilitzant la mateixa adreça electrònica usada en aquest formulari.
Your answer
Ens vol donar més detalls? (opcional)
Tota la informació que ens pugui facilitar ens ajudarà a entendre millor la vostra història. Si ja heu contestat alguna de les preguntes realitzades a continuació, les podeu ignorar.
En quina ciutat/poble i país es va produir el bloqueig?
Your answer
Quin dia va començar el bloqueig?
Si no esta segur del dia, ens pot donar una aproximació?
MM
/
DD
/
YYYY
El bloqueig continua actiu?
Quina va ser/és la durada del bloqueig?
Amb quin génere s'identifica?
Your answer
Quina edat té?
Your answer
Quina és la seva professió?
Your answer
Expliqui'ns més sobre vostè
Your answer
Quin servei, página web o aplicació va trobar més en falta durant el bloqueig?
Your answer
A quin(s) serveis no va poder accedir durant el bloqueig? (Seleccioni tots)
Durant el bloqueig, va utilitzar altres mitjans de comunicació que normalment no utilitzaria o va usar tecnologia evasiva com VPN o Tor?
Si és que sí, si us plau, indiqui quins métodes i/o tecnologia va utilitzar.
Your answer
Com utilitzarem la seva història
Agraïm la seva col·laboració! Llegirem la seva història i la compartirem entre Access Now per informar sobre la nostra lluita contra els bloquejos d'Internet.

Podem traduir o editar la vostra història per fer-la més clara, allargar-la o escurçar-la, canviar l'estil narratiu o corretgir l'ortografia o la gramàtica, però mai canviarem els vostres fets.

Desafortunadament, no podem publicar totes les histories que rebem. Li farem saber si publiquem la seva història a través de l'adreça de correu electrònic que ens hagi indicat en aquest formulari. També pot publicar la seva història en altres medis.
Si publiquem la seva història, vol ser nombrat com a titular dels drets d'autor? *
Utilitzarem una llicencia Creative Commons Attribution, la qual és explicada aquí: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0
Seguretat i privacitat
La seva seguretat és essencial a més de la seva responsabilitat. Si us plau, no comparteixi res que us pugui posar en perill a través de respresalies per part d'empleats, representants del seu govern o altres. Si no se sent còmode compartint la seva història a través del formulari de Google, pot enviar directament les seves respostes a: felicia@accessnow.org

La política de privacitat d'Access Now la podeu trobar aquí: https://www.accessnow.org/data-usage-policy/

La informació que compartiu a través d'aquest formulari passa al mateix temps per Google. Aquí podeu trobar la seva política de privacitat: https://www.google.com/policies/privacy/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Accessnow.org. Report Abuse