HerTon Majavat 2014 - ilmoittautuminen
HerTon Majavat -joukkueessa pelaavat vuonna 2014 syntyneet lapset. Joukkue on perustettu Herttoniemessä maaliskuussa 2019.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi mukaan jalkapalloilemaan ja liikkumaan innostavassa seurassa kesäksi 2019!

HARJOITUKSET pidetään maanantai-iltaisin kello 17.30-18.30 Herttoniemen Urheilupuiston kentällä osoitteessa Siilitie 12.
Kausi alkaa 6.5.2019, kesätauko pidetään 18.6.-4.8. ja harjoitukset jatkuvat 8.8. Ulkokausi päättyy 30.9.

JOUKKUEEN valmentajaksi on valittu yksi vanhempi, jolla on päävastuu harjoitusten suunnittelusta ja vetämisestä. Toimintaa ohjaa reilun pelin meininki ja liikkumisen ilo.

Ryhmään otetaan 16 lasta ensisijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä,

KESÄKAUDEN HINTA on 85€. Maksu sisältää HerTon jäsenmaksun, harjoitukset sekä pelipaidan. Kausimaksuun sisältyy myös pelipassi, joka kattaa pelaajan vakuutuksen. Huomioitavaa on, että vakuutusvastuu astuu voimaan vasta, kun kausimaksu on maksettu ja seura on rekisteröinyt lapsen.

TARVITTAVAT VARUSTEET:
- lenkkarit tai nappikset,
- verkkarit, ulkoiluhousut tai hiekkahousut+pelisukat
- juomapullo
- koon 3 jalkapallo, jos kotoa löytyy. HerTo myös lainaa palloja harjoituksiin.
- säärisuojat on suositeltavat. Ei pakolliset, mutta kyllä ne vähän estää kolhuja.

Lisätietoja herto.majavat@gmail.com

Henkilötiedot
Lapsen etunimi *
Your answer
Lapsen sukunimi *
Your answer
Lapsen syntymävuosi *
Your answer
Lapsen erityistarpeet, sairaudet tai muut huomioitavat asiat. Kirjoitathan alle meille lisätietoa, jos lapsellasi on erityistarpeita tai jokin huomiota vaativa sairaus (esim. astma tai autismin kirjon piirteitä). Huomioimme nämä joukkueen aikuismitoitusta arvioidessamme. Tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. *
Your answer
Vanhemman etunimi ja sukunimi *
Your answer
Vanhemman sähköpostiosoite *
Your answer
Vanhemman puhelinnumero *
Your answer
Kysymme kaikilta toimintaan osallistuvilta lasten kuvaamisesta. Kuvia voidaan käyttää ilman lasten nimiä HerTon nettisivuilla ja Facebookissa. *
Aikuisten osallistuminen toiminnan tukemiseen
Tarvitsemme perheiden apua toiminnan pyörittämiseen. Tehtäviä on monenlaisia. Miten sinä voisit osallistua joukkueen tukemiseen? Tällä hetkellä Majavissa on vielä vapaana apuvalmentajan paikka. Lisäksi apua tarvitaan mm. varainhankintatempauksissa. Tehtäviä voidaan sopia oman osaamisen mukaan, esim. graafisia taitoja tarvitaan aika ajoin. *
Required
Kausimaksuun kuuluvat varusteet
Kausimaksu tulee sisältämään HerTon t-paidan. T-paidan saa, kun treenit ovat alkaneet ja maksut maksettu. Lapsi on vakuutettu toiminnan ajalla ja vakuutus astuu astuu voimaan vasta, kun kausimaksu on maksettu ja seura on rekisteröinyt lapsen.
Lapsen paidan koko *
Required
Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot on nyt täytetty. Muista vielä lähettää lomake painamalla kuvan alla olevaa sinistä painiketta.
Ilmoittautumislomakkeen lähettämisestä ei tule erillistä vahvistusta sähköpostiin. Jokaiselle ilmoittautuneelle perheelle ilmoitetaan sähköpostilla huhtikuun aikana, mahtuiko lapsi ryhmään.
Vapaa kenttä, jos haluat vielä kirjoittaa valmentajille, tiedottajille tai järjestäjille jotain viestiä.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service