Formulari d'inscripció TALLERS
                      
Aquest és el formulari per a centres educatius i AMPA que volen participar en els tallers de la 39aª Trobada de Benimodo que tindrà lloc diumenge 21 d'abril de 2024.

PROPOSTES DE PARTICIPACIÓ

Com les darreres edicions de la Trobada de la Ribera vos fem un conjunt de propostes que representen diferents possibilitats de participació en la Trobada. Són propostes que podeu acceptar VOLUNTÀRIAMENT, les quals pretenen animar les comunitats educatives a inspirar-se en temàtiques concretes.

Enguany, vos proposem aquest ventall de possibilitats temàtiques:

1. Dissenyar el taller inspirant-se en l'eslògan de Trobades de la Federació Escola Valenciana: "FEM POBLE, PARLEM VALENCIÀ". La motivació d’aquest eslògan és el 40é aniversari de la promulgació i aplicació de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià de 1983, la qual va introduir la nostra llengua com a vehicle d’aprenentatge i ensenyament a les aules i fou un primer impuls perquè començara la seua dignificació social.

2. D'altra banda, podeu plantejar els vostres tallers aprofitant la data de celebració de la 39a Trobada Benimodo 2024, molt pròxima al DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE, per inspirar-vos en temes com l'animació lectora, els tallers creatius d'escriptura, el diari d'aula, les activitats de la biblioteca escolar, els clubs de lectura, etc.

3. Així mateix, podeu dissenyar el vostre taller interactiu fent referència al centenari del naixement de poeta de la quotidianitat VICENT ANDRÉS ESTELLÉS. Cal saber que Vicent Andrés Estellés va residir durant uns anys de la seua vida a Benimodo, poble en què va ser acollit per DIDÍN PUIG. En l’actualitat, sa casa s’ha convertit en l’Aula Didàctica Didín Puig.

UN MODEL DE TROBADA FARCIT DE PROJECTES

Tot i així, recordeu que teniu també l'oportunitat d'exposar en la Trobada de la Ribera els PROJECTES EDUCATIUS que desenvolupeu a les aules o al centre, o en col·laboració amb altres comunitats educatives. Per a fer-ho possible, vos suggerim que dugueu el dia de la Trobada els materials, els recursos i els documents gràfics que en són testimonis de l'experiència.

Nosaltres vos facilitarem un espai específic al costat del vostre taller, amb l'equipament bàsic per a exposar-los: una taula extra i un expositor vertical. Si aporteu cap audiovisual, es podrà visionar en un espai específic a una de les exposicions de la Trobada. Per la vostra banda, haureu de previndre la intervenció de persones que expliquen el projecte educatiu i el significat dels materials, recursos i documents mostrats.

VOLEM SER UNA TROBADA SOSTENIBLE

Tenint en compte que la Trobada és un esdeveniment que acull milers de persones de tots els racons de la comarca, desenvolupa, en un sol dia, multitud d'activitats, ocupa un espai públic extens i consumeix materials i recursos energètics en gran quantia, cal aplicar protocols de sostenibilitat mediambiental per contribuir a lluitar contra els efectes del canvi climàtic.

Amb aquest plantejament, la comissió organitzadora de la 39a Trobada Benimodo 2024 estem treballant en un protocol mediambiental que hi faça referència als materials residuals i el reciclatge, al factor de mobilitat i la petjada ecològica, als recursos emprats d'un sol ús i, en general, al cultiu de la cultura de la sostenibilitat.

Serà un protocol mediambiental que no restarà, però, ni un gram de diversió, de festa ni d'emocions a flor de pell en la fita anual de l'ensenyament en valencià.

LLIURAMENT DE GUARDONS

A més a més, com en anteriors edicions de la Trobada, un jurat constituït per l'AFA del CEIP Josep Gil i Hervàs atorgarà 3 guardons als tallers participants: al +ORIGINAL, al +EDUCATIU i al +REIVINDICATIU. Aquests guardons estan patrocinats per la Mancomunitat de la Ribera Alta. La resolució dels guardons es comunicarà durant el transcurs de la 39ª Trobada Benimodo 2024.

CALENDARI FORMALITZACIÓ DEL FORMULARI I TRÀMITS

Cal remetre aquest formulari abans del 5 de març de 2024, degudament emplenat. Recordeu que els tallers que s'inscriguen en la 39ª Trobada DESPRÉS d'aquesta data no es podran incloure en els materials impresos de la campanya de difusió de la Trobada.

Cal omplir un  FORMULARI  per cada TALLER.

Per a qualsevol dubte podeu envieu un correu a: trobadalaribera@gmail.com o telefonar al 683 111 368 (Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera).

Aquest formulari és per a Tallers de comunitats educatives. Si sou una entitat, associació, empresa cultural  o organització cal omplir el vostre formulari corresponent.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom del taller *
Nom Escoleta/CEI/ CEIP/ IES / FP/ CFPA / AMPA *
Localitat *
Responsable del Taller *
Mòbil de contacte del/de la responsable *
Correu electrònic del/de la responsable *
Breu descripció del taller *
Col·laborareu amb alguna de les possibilitats temàtiques de taller proposades? Quina? *
Exposareu un projecte educatiu d'aula o de centre de la vostra comunitat educativa? Quin? *
EQUIPAMENT/INFRAESTRUCTURA: (llum, aigua, espai especial, etc.) *
MATERIAL: (taula, nombre de cadires, etc.) *
SOU SOCIS DE LA COORDINADORA DE CENTRES EN VALENCIÀ DE LA RIBERA? *
Observacions a fer *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy