Ansökan: Arrangemangsstöd
Det här stödet riktar sig till biografer, visningsorganisationer och föreningar som vill genomföra en filmvisning eller en filmfestival. Stödet kan användas för att täcka utgifter för filmhyra, marknadsföring, teknikkostnader, lokalhyra mm.

Deadlines för ansökningar 2018: 7 februari, 7 maj, 7 september, 7 november. Svar ges 4-7 veckor efter deadline.

För frågor och mer information: info@filmivasterbotten eller 090-163761.

Email address *
Visningsarrangemang *
Namnet på visningsarrangemanget
Your answer
HUVUDMAN
Man kan inte söka stödet som privatperson, utan man behöver en huvudman. Det kan vara t ex en förening, ett företag, en studieförbund eller en offentlig organisation med organisationsnummer.
Huvudman *
Your answer
Organisationsnummer *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
Kontaktperson
Vem ska Film i Västerbotten kontakta vid frågor om arrangemanget?
Kontaktperson *
Your answer
Mailadress kontaktperson *
Denna mailadress ska även skrivas in webformulärets första svarsruta.
Your answer
Telefonnummer kontaktperson *
Your answer
Arrangemanget
Vad vill ni använda stödet till? *
Berätta om arrangemanget ni vill genomföra. Ifall ni har en färdigskriven projektbeskrivning skriver ni istället "Mailar projektbeskrivning" och mailar den till info@filmivasterbotten.com
Your answer
När genomförs arrangemanget? *
Skriv gärna datum. Ifall ni inte bestämt datum går exempelvis skriva "tre dagar i samband med en helg i december" eller "fyra tillfällen under vardagar under kommande höst".
Your answer
I vilken kommun genomförs arrangemanget? *
Your answer
Budget *
Vilka kostnader har ni för arrangemanget. Fyll i dem här eller maila den till info@filmivasterbotten.com. Ifall ni mailar budgeten skriver ni "Mailar budget".
Your answer
Finansieringsplan *
Vilka andra finansiärer har ni? Lista dem här eller maila dem till info@filmivasterbotten.com. Ifall ni mailar finansieringsplan skriver ni "Mailar finansieringsplan".
Your answer
Vi söker summan *
Your answer
Exklusive eller inklusive moms *
Film i Västerbottens krav vid medfinansiering
Ifall ni får medfinansiering kräver Film Västerbotten:

Att ni innan visningsarrangemanget skickar oss färdigskriven informationstext om filmvisningarna som vi kan skicka ut med nyhetsbrev och publicera på sociala medier.

Att ni redovisar publikantal när arrangemanget är genomfört.

Att ni nämner Film i Västerbotten i samtliga sammanhang kring marknadsföring och information för filmvisningarna. Ni väljer själva om ni vill skriva medarrangör, samarbetspartner, medfinansiär eller sponsor.

Att ni använder vår logotyp i marknadsföringsmaterial där andra samarbetspartners har med sin logotyp.
Att arrangemanget genomförs och att ni fakturerar oss när arrangemanget är genomfört.

Vi förbinder oss att leverera ovan beskrivna motprestationer *
Nya dataskyddslagen
Med anledning av nya dataskyddslagen som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill vi informera om att de uppgifter som ni anger vid ansökningstillfället lagras och kommer att sparas i vårt system.

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss för att du ska känna dig trygg med hur vi på Film i Västerbotten/Region Västerbotten behandlar dina uppgifter.

Syfte med lagring av data
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Syftet med lagringen av data är att få kontaktuppgifter för att kunna kommunicera med er samt nödvändiga uppgifter för skrivande av beslut och eventuellt kontrakt
Gallring av personuppgifter sker kontinuerligt. Önskar ni bli raderade från vårt register, ta kontakt med ansvarig för handläggning av din ansökan så hjälper vi er och svarar på eventuella frågor som uppkommer. De personuppgifter vi avser att lagra i vårt system är namn, adress, organisation, epost och telefonnummer. Finns skäl att inte uppge era personuppgifter men önskar ändå genomföra en ansökan ber vi er ta kontakt med ansvarig för handläggning av din ansökan, Fredric Larsson, fredric@filmivasterbotten.com eller telefon 070-6363286.

Du har också rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta ansvarig för handläggning av din ansökan. Har du fler frågor eller är missnöjd, kontakta oss för information eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du kan även kontakta Region Västerbottens dataskyddsombud på tel. 070-6165705. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Läs om GDPR på datainspektionens hemsida: www.datainspektionen.se/lagar--regler/dataskyddsforordningen/
Läs om GDPR på Kommissionens hemsida: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_sv

En kopia av dina svar kommer att skickas till den adress du angett.

Jag samtycker till att Film i Västerbotten/Region Västerbotten behandlar personuppgifter i enlighet med ovanstående. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Region Västerbotten -. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms