Anmälan för Vattenpalatset
Plaska, plaska, och plaska mera. Det är vad vi i frITid planerar att göra den 2/12 14:01 i Vattenpalatset i Lerum. Vi vill såklart att ni hänger med också! 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn "Nick" Efternamn *
Mejl *
Kan du simma?
Clear selection
What da heeellll
Clear selection
Jag godkänner att frITid fotograferar mig och lägger ut på sociala medier *

TLDR; Ditt namn och din email kommer att sparas tills 23-12-30. Anonymiserad statistik kommer samlas in från dina svar, sparas till vidare och kan komma att publiceras.


Teknologsektionen Informationsteknik kommer att spara data som samlas in via detta formulär i samband med Bad den 2:a December. Datan kommer vara tillgänglig för medlemmarna i frITid och kommer att raderas senast 23-12-30. 

Ditt namn och din email kommer samlas in för att arrangörerna skall kunna identifiera dig och kontakta dig angående angelägenheter för arrangemanget.


Du har rätt att begära en kopia och/eller att radera datan som samlats in av Teknologsektionen Informationsteknik, och att klaga till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) vid missnöje. Om du har några frågor om GDPR, kontakta gärna IT-sektionens styrelse (styrIT) via styrit@chalmers.it eller Carl "Watt" Toreborg, ordförande för IT-sektionen, via ordf@chalmers.it.


*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Teknologsektionen Informationsteknik. Report Abuse