Prijava na ciklus DJ radionica

Kino video klub Dubrovnik i Laus Music organiziraju ciklus DJ radionica, koji će se održati u periodu od 06. travnja do 8. lipnja u Centru za mlade DubrovnikCiklus DJ radionica će se održati u periodu od 10 tjedana – svaku subotu od 14 do 18 sati. Radionice su namjenjene pojedincima zainteresiranim za glazbenu umjetnost. Cilj je opremiti te vještinama potrebnim za kvalitetnu selekciju glazbe i samouvjereni nastup pred publikom.

Broj mjesta na radionicama je ograničen, stoga se potrebno prijaviti preko poveznice: https://www.ztk-du.hr/dj-prijava/

Želiš li uživati u zabavi miksanja glazbe, nastupiti na pozornici i zabaviti publiku, ili čak uzdići se na profesionalnu razinu, ali ne znaš odakle početi? Bez obzira na tvoj omiljeni glazbeni žanr,  jesi li potpuni početnik ili želiš usavršiti svoje DJ vještine, ovaj strukturirani program nudi praktične upute i teorijske uvide za razvoj sposobnosti DJ-anja.

Sadržaj radionica uključuje razvijanje temeljnih vještina, savladavanje DJ opreme i kontrolera koristeći slobodni Mixxx program, kao i NI Traktor i Rekordbox, te podučavanje u svrhu dubljeg razumijevanja glazbe, razvoj glazbenog uha i kritičkog slušanja, nadgradnju glazbene kolekcije, usklađivanja ritmova, kombiniranja žanrova, razumijevanje publike i energije prostora za izvedbu, te slaganje selekcije glazbenog materijala za različite lokacije, žanrove, bilo da si DJ podrška ili imaš glavni nastup.

Tijekom radionica moći ćeš naučiti kako se učinkovito promovirati - proizvesti i dijeliti svoje promocijske audio ili video mikseve, dobiti posao i ostati ispred konkurencije- saznati što promotori i menadžeri noćnih klubova stvarno traže od DJ-a.

Ciklus radionica će na kraju imati završni projekt: stvaranje 30-minutnog snimljenog miksa. Neki od sudionika također će imati priliku održati nastup uživo na večeri DJ Radionice u Dubrovačkom klubu Lazareti.

Potvrda se dodjeljuje studentima koji redovtio pohađaju sate i snime svoj miks

Voditelj radionica i predavanja je Haris Čustović: glazbenik, vokalist, skladatelj, producent, dizajner zvuka, DJ, TV voditelj, event organizator i utemeljitelj etikete Laus Music. U Dubrovniku radi u svom audio-vizualnom studiju (Laus). Tu komponira i producira autorsku glazbu, radi snimanje, sound design, mixing i mastering, kao i video. Član je glazbenog rock sastava gdje svira gitaru/klavijature i pjeva. U svrhu podizanja informiranosti publike, bavi se izradom kratkih video uradaka edukativne i zabavne prirode namijenjenih društvenim mrežama. Radi i za Britanske izdavače produkcijske glazbe, gdje komponira glazbu namijenjenu internacionalnoj medijskoj industriji. Magistrirao je zvukovne umjetnosti na University Of Arts London sa finalnim audio-vizualnim radom. Diplomirao je i pedagogiju na Grenwich University London i sa 10+ godina iskustva rada na Londonskim institucijama obrazovanja (SAE & Point Blank), i gostovanja na mnogim glazbenim konferencijama (Paris Electronic Week, Mixmag Adria, Sarajevo Film Festival, DKK, BAM-C, BLEMC…) iskusan je akademski predavač i govornik.

Ciklus DJ radionica provode Kino video klub Dubrovnik i Laus Music u suradnji s Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
NAPOMENA: Prijavu za maloljetnike mora ispuniti roditelj ili skrbnik!
Ime i prezime polaznika *
Škola ili fakultet
Razred
Ime i prezime roditelja/skrbnika *
Punoljetni unose svoje ime i prezime ili tekst "nije primjenivo"
E-mail adresa polaznika ili roditelja/skrbnika *
Unosi se e-mail adresa roditelja/skribnika za maloljetnike, a za punoljetne vlastita e-mail adresa.
Broj mobitela polaznika ili roditelja/skrbnika *
Unosi se broj mobitela roditelja/skribnika za maloljetnike, a za punoljetne vlastiti broj mobitela.
Privola (suglasnost) roditelja/skrbnika za prikupljanje i obradu osobnih podataka polaznika i roditelja/skrbnika
U skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN br. 42/2018) dajem privolu Zajednici tehničke kulture Grada Dubrovnika za prikupljanje, provjeru i obradu mojih osobnih podataka i osobnih podataka maloljetnika za  ciklus DJ radionica. Osobni podaci (ime i prezime polaznika, ime i prezime, broj mobitela i adresa elektroničke pošte roditelja/skrbnika) neće biti javno objavljeni, niti davani trećim osobama koje nisu uključene u organizaciju ciklusa DJ radionica. Također dajem dopuštenje da Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika koristi moje kontakt podatke radi slanja obavijesti putem elektroničke pošte. Vaši osobni podaci će biti pohranjeni u Zajednici tehničke kulture Grada Dubrovnika sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete. *
Required
Privola (suglasnost) roditelja/skrbnika za fotografiranje i snimanje polaznika
Za vrijeme odvijanja aktivnosti u svrhu promocije tehničke kulture i izvještavanja fotografiramo i snimamo aktivnosti polaznika na radionicama, stoga postoji mogućnost da polaznici budu na slikama ili video zapisima koje koristimo za potrebe promidžbe i drugih promocijskih aktivnosti na mrežnim stranicama Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika, službenih profilima Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i DNŽ i Centra za mlade Dubrovnik na društvenim mrežama, medijima i službenim promidžbenim materijalima. Slažem se da moje dijete fotografirate i snimate za vrijeme radionica. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy