DELAVNICE - COACHING PROGRAMI PRIKROJENI PO MERI POSAMEZNIKA IN PODJETJA
"Ustvarjalno delo je...dar svetu in vsem, ki živijo v njem. Ne oropajte nas svojega doprinosa. Izrazite svoje talente v polnosti!" (Steven Pressfield)

Delavnica PRIKROJENA PO MERI IN ZAHTEVAH PODJETJA, je nepozabna izkušnja, ki bo korenito preobrazila vaše poslovno in zasebno življenje v kontekstu povečanja učinkovitosti. Večina vas se bo lotila projektov, za katere bi v tem trenutku dali "roko v ogenj", da jih nikoli ne boste sposobni uresničiti, ali pa jih prelagate že leta! Prva akcija lastnikov poslov bo ponovna postavitev letnega plana v smislu povečanja ciljev in dostop do novih, inovativnih poslovnih idej. To vam obljubimo!


OSEBNI TRENING je vodeni 8-urni proces/trening, ki izpostavi vaše potenciale, osvetli in določi vaše življenjsko poslanstvo, in ozavesti omejujoče nezavedne mehanizme. Na treningu rešujemo primere iz osebnega in poslovnega življenja. Glede na vaše trenutne cilje, posvetimo področju, ki vam je v tem trenutku najpomembnejše, največ pozornosti. (npr: v kolikor ste pred odprtjem lastnega podjetja, bomo za primere med treningom večinoma ponazorili, kako nezavedni mehanizmi vplivajo na to področje in kako njihovo poznavanje omogoči rezultate, ki sicer ne bi bili možni).

• Med drugim boste izvedeli za praktične korake, ki smo jih naredili v našem podjetju, da lahko sodelujemo s podjetji kot so http://www.dreamworksstudios.com/ . Najeli so nas zgolj na podlagi REZULTATOV, ki smo jih v praksi povzročili pri njihovih zaposlenih. Korake, kot so, kako brez referenc, certifikatov, sponzorjev in še česa najti in izkoristiti priložnost izveste tekom delavnic/treningov!

• "Delavnica omogoča pridobitev ali osvežitev pomembnih psiholoških pristopov, ki jih uspešna podjetja za doseganje nadpovprečnih rezultatov morajo implementirati v obstoječo delovno klimo. Zaposleni, kot ključni kapital vsake družbe, morajo poznati razlikovanja psiholoških učinkov, ki jih v poslovnem procesu dnevno doživljajo, izkusijo. Vsekakor pomembno usposabljanje, ki omogoča celotnemu delovnemu team-u dosegati poslovne cilje še bolj jasno, hitreje in bolj usklajeno." (Peter B.) Več informacij in mnenj si poglejte na: http://podporavsem.blogspot.com/

"Problems cannot be solved by thinking within the framework in which they were created." (Albert Einstein)

Preverite REFERENCE in vtise iz delavnic: http://podporavsem.blogspot.com/2009/10/mnenja-in-vtisi-iz-delavnice-kdo-vas.html

Podpora našega tima se začne takoj, ko izpolnite elektronski obrazec spodaj.
SUPORTAL TEAM
Suportal Team Ltd
M.Ales(SLO): +386(0)51 629 208
P.(UK): +44(0)2 082 577 105
E: info@suportal.co.uk
www.suportal.co.uk
http://podporavsem.blogspot.com/


Polja označena z zvezdico* obvezno izpolnite.
Zanima me delavnica - coaching: *
Ime: *
Your answer
Priimek: *
Your answer
Naslov: *
Your answer
Poštna številka: *
v obliki: 8000 NOVO MESTO
Your answer
Podjetje:
Your answer
GSM telefon *
Your answer
Domači telefon
Your answer
Email naslov *
Your answer
Priporočilo za delavnico - trening sem prejel od: *
Ime in priimek ali vir, kjer ste prejeli informacije o SUPORTAL programih v Sloveniji
Your answer
Termini, ki so na voljo; *
V Sloveniji ponovno izvajamo programe do konca leta 2013. Predlagajte termin, ki vam ustreza, nato pa vas kontaktiramo, da se uskladimo glede po meri izdelanih ciljev in vsebin.
Your answer
Imate vprašanje ali sporočilo za naš team?
Your answer
Želim, da o delavnici obvestite tudi:
Ime, email naslov ali telefon oseb oz. podjetij za katera menite, da bi jim dodatno znanje doprineslo pri uresničevanju zastavljenih ciljev ali reševanju trenutnih situacij.
Your answer
Spodaj kliknite na "POTRDI" in vaš prijavni obrazec je zaključen.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy